Συνελλήφθει, Πάλι, Νιγηριανός Ληστής, Αποφυλακισμένος με το Νόμο Παρασκευόπουλου. Λήστευε και Κακοποιούσε Βάναυσα Ηλικιωμένους

nomo-paraskeyopoyloy-listisΟ εν λόγω 32χρονος Νιγηριανός είχε συλληφθεί για ληστείες το 2013, έμεινε για μικρό διάστημα στη φυλακή και στη συνέχεια συνέχισε απτόητος την... καριέρα του στο έγκλημα, ευεργετημένος (και αυτός) από τον "περίφημο" νόμο Παρασκευόπουλου. Κακοποιώντας βάναυσα τα θύματα του, διέπραξε 14 (τουλάχιστον) ληστείες σε περιοχές του κέντρου της Αθήνας.

Είχε γίνει "ο φόβος και ο τρόμος" των ηλικιωμένων ανθρώπων που ζουν στο κέντρο της Αθήνας. Τους τελευταίους δύο μήνες, σύμφωνα με την αστυνομία, είχε ληστέψει 14 ανήμπορους να αντιδράσουν ανθρώπους, κυρίως γυναίκες.

Ο ληστής κατά τη σύλληψη του στην περιοχή της Κυψέλης, αντιστάθηκε σθεναρά απωθώντας βίαια τους αστυνομικούς, ενώ επιχείρησε να διαφύγει επανειλημμένα.

Δρούσε αναζητώντας τα θύματά του σε διάφορα υποκαταστήματα τραπεζών, όπου ανυποψίαστα έκαναν τις συναλλαγές τους, κυρίως στην Κυψέλη και τον Άγιο Παντελεήμονα. Τα ακολουθούσε και καθώς πλησίαζαν στις κατοικίες τους, τα αιφνιδίαζε και ασκώντας υπέρμετρη σωματική βία, μη διστάζοντας μερικές φορές να τα τραυματίσει σοβαρά, τους αφαιρούσε χρήματα, κοσμήματα, φορητές συσκευές κ.α.

Πολλά από τα θύματα μεταφέρθηκαν σε κρίσιμη κατάσταση σε νοσοκομεία της Αθήνας.

Διέπραξε συνολικά: 9 ληστείες στην περιοχή της Κυψέλης, 2 στην περιοχή του Α. Παντελεήμονα, 1 στην περιοχή των Αμπελοκήπων, 1 στην περιοχή του Κολωνακίου και 1 στην περιοχή της Ομόνοιας.

Σήμερα, οδηγήθηκε (για ακόμα μία φορά) στον Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Αθηνών, ο οποίος τον παρέπεμψε σε Τακτικό Ανακριτή.
§

Στην παραπάνω φωτογραφία, μπορεί να δει κανείς μερικά μόνο από τα θύματα δολοφονιών, όπως και ελάχιστα (γιατί είναι δεκάδες χιλιάδες) από τα ευεργετημένα ΡΕΜΆΛΙΑ του νόμου Παρασκευόπουλου που τις διέπραξαν.

Για να μην επαναλαμβάνουμε συνεχώς τα ΑΥΤΟΝΌΗΤΑ, ►δείτε εδώ ελάχιστα από τα «αποτελέσματα» του "περίφημου" νόμου, του οποίου την εφαρμογή κάποιοι την υποστηρίζουν ακόμη, με ιδιαίτερο ζήλο μάλιστα.