Στοιχεία «Φωτιά», για το Χρέος, Παρουσίασε ο Δ. Καμμένος στο Γ. Τράγκα (Pics + Video)


ενεργό linkΠως και πως περιμένουμε να "κλείσει η αξιολόγηση" για να "ανασάνει η αγορά", να υπάρξει ρευστότητα (!) και να... «έρθει η ανάπτυξη» (λέμε τώρα). Γιατί κανείς -σχεδόν- δε μιλά, όμως, για το τι έπεται στη συνέχεια..?
Ένα χαρακτηριστικότατο παράδειγμα γι' αυτό, είναι τα επίσημα στοιχεία του Ο.Δ.ΔΗ.Χ. (Οργανισμός Διαχείρισης Δημοσίου Χρέους) που  παρουσίασε  ο  Δ. Καμμένος στην  εκπομπή του  Γ. Τράγκα.

Γενικά, οι φετινές υποχρεώσεις της Ελλάδας προς τους δανειστές είναι περίπου 7.5 ΔΙΣ ευρώ για χρεολύσια + 6.5 ΔΙΣ ευρώ για ΤΌΚΟΥΣ. Υποχρεώσεις τις οποίες, ως γνωστό, «δε μπορεί» η χώρα μας να αποπληρώσει.

Χωρίς πολλά λόγια, μόνο το 2022 θα κληθούμε να αποπληρώσουμε όχι 14 αλλά 33 ΟΛΟΚΛΗΡΑ ΔΙΣΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ ΕΥΡΏ, με ότι αυτό συνεπάγεται..!

Δείτε τα ποσά ανά έτος, ακούστε τα σχόλια του Γ. Τράγκα και τις εξηγήσεις που δίνει ο Δ. Καμμένος για τα «παιχνίδια» του Δ.Ν.Τ. με την Ευρώπη (με τις μεγάλες ευρωπαϊκές τράπεζες, για την ακρίβεια).






Πληροφοριακά, ο ESM (European Stability Mechanism) στον οποίο αναφέρεται ο Δ. Καμμένος, είναι ο Ευρωπαϊκός Μηχανισμός Σταθερότητας · ένα μόνιμο πρόγραμμα χρηματοδότησης της Ευρωπαϊκής Ένωσης για τα 19 μέλη της Ευρωζώνης. Μέτοχοι του μηχανισμού αυτού, είναι 19 μεγάλες Ευρωπαϊκές τράπεζες, εκ των οποίων οι Γερμανικές (φυσικά) έχουν τον πρώτο ρόλο.