Μπαλαούρας για Άγιο Φως: Παγανιστικό Κατάλοιπο και Περιττή Δαπάνη (+Video)

mpalaouras-agio fos-paganistiko kataloipo

Τώρα "τα 'βαλαν" και με το Άγιο Φως! Για κατάλοιπο της παγανιστικής περιόδου και περιττή δαπάνη, έκανε λόγω ο βουλευτής ΣΥΡΙΖΑ, Μάκης Μπαλαούρας  κληθείς να σχολιάσει την ανακοίνωση της Ένωσης Άθεων κατά της μεταφοράς του στην Ελλάδα. Επίσης, υποστήριξε ότι είναι απαράδεκτο  να  το ενισχύουμε...




Συγκεκριμένα δήλωσε: Είναι απαράδεκτο το ότι ενισχύουμε ένα κατάλοιπο της παγανιστικής περιόδου και το ενισχύουμε με το κράτος, όπου το κράτος πρέπει να είναι ανεξίθρησκο, θέτοντας παράλληλα και την παράμετρο του κόστους, όπως είχε κάνει με ερώτηση του το 2015, όταν μαζί με άλλους βουλευτές του ίδιου κόμματος έκανε λόγο για οπισθοδρομικό έθιμο.


Απαντώντας σε δημοσιογράφο στο αν έχει την ίδια άποψη μετά την απάντηση του υπουργείου Εθνικής Άμυνας το 2015 που, σύμφωνα με τον βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ, είχε πει ότι το κόστος το καλύπτουν ιδιώτες, ο κ. Μπαλαούρας απάντησε: Πάντα την έχω · έκανα την ερώτηση και δεν ξέρω τι θα γίνει...


Παράξενη, βέβαια, δεν είναι η άποψη που έχει ως «αριστερός» ο κύριος Μπαλαούρας για τη Χριστιανική πίστη, τις τελετές και τα έθιμα · παράξενο είναι το πόση αναίδεια μπορεί να έχει ένας άνθρωπος και μάλιστα βουλευτής του ελληνικού κράτους, ώστε να προσβάλλει το θρησκευτικό αίσθημα και τις αξίες του συνόλου (σχεδόν) του πληθυσμού του, χωρίς ίχνος σεβασμού.

Και το ακόμα πιο «παράξενο», είναι ότι το μένος που επιδεικνύουν αυτοί οι άνθρωποι, στρέφεται αποκλειστικά εναντίον του Χριστιανισμού... Θα μπορούσε, άραγε, να φανταστεί κανείς ότι είναι δυνατόν να ακούσει ανάλογες απόψεις και κριτικές απ' τους ίδιους, για τα θρησκευτικά έθιμα των μουσουλμάνων (π.χ.) που βρίσκονται στη χώρα μας..?


Μια καινούρια πολιτική θεωρία υποστηρίζει πως "γέμισε" ο κόσμος "τρελλοΜιχαλολιάκους", "τρελλοΤράμπ" και "τρελλοΛεπέν" λόγω τέτοιων "ψευτοπροοδευτικών" ιδεών και αντιλήψεων.

Αντιλήψεις και ιδέες που συνεχίζουν να παραμένουν ιδέες στη σκέψη όσων τις υιοθετούν, την ώρα που οι πράξεις τους έχουν ξεπεράσει ΚΆΘΕ όριο νεοφιλελευθερισμού.



Είναι τουλάχιστον Γελοιότητα να προσπαθείς να πείσεις για τα αριστερά (υποτίθεται) πιστεύω σου, περιφρονώντας και χαρακτηρίζοντας ως "κατάλοιπα" τα θρησκευτικά πιστεύω του «οπισθοδρομικού» (σύμφωνα με τον κύριο Μπαλαούρα) Έλληνα.


Με "VIVA FIDEL"/"YES MR. SCHAUBLE"...
δεν πείθετε κανέναν, κύριοι Μπαλαούρες..!!!