Οι Χειρονομίες του Πάνου Καμμένου σε Οπαδούς του Ολυμπιακού

panos-kammenos-xeironomies

Τι Απάντησε ο Υπουργός Άμυνας για τις Άσεμνες Χειρονομίες


Ο υπουργός της Εθνικής μας Άμυνας, Πάνος Καμμένος, βρέθηκε στο κολυμβητήριο του Λαιμού προκειμένου να παρακολουθήσει τον τελικό του γυναικείου πόλο ανάμεσα στη γυναικεία ομάδα της Βουλιαγμένης και του Ολυμπιακού.

Δεδομένου του ότι η αδερφή του είναι προπονήτρια της Βουλιαγμένης, υπήρξαν έντονοι διάλογοι μεταξύ αυτού και των οπαδών της αντίπαλης ομάδας. Όπως αποδυκνείεται και από τα φωτογραφικά ντοκουμέντα, ο κ. Καμμένος προχώρησε ακόμα και σε άσεμνες χειρονομίες προς τους φίλους του Ολυμπιακού.


panos-kammenos-xeironomies-1

Ο Διευθυντής Επικοινωνίας της Π.Α.Ε. Ολυμπιακός, Κώστας Καραπαπάς, δημοσίευσε τις φωτογραφίες στον προσωπικό του λογαριασμό στο facebook, σχολιάζοντας: 

Για να δούμε πόσα "αντικειμενικά" ΜΜΕ θα καταδικάσουν τον γνωστό... Καμμένο για αυτή τη χειρονομία προς τον κόσμο του Ολυμπιακού! Χειρονομία που την είδαν όλοι στο κολυμβητήριο της Βουλιαγμένης! Να τον χαίρονται όσοι τον ανέχονται! Με τον κόσμο του Ολυμπιακού δεν παίζει κανείς...


panos-kammenos-xeironomies-3



Πάνος Καμμένος: Έβριζαν την οικογένεια μου


Προσπαθόντας να δικαιολογήσει την πράξη του, ο Υπουργός Άμυνας μίλησε στο sport-fm:

…έβριζαν από την πρώτη στιγμή την οικογένειά μου, την αδερφή μου Αλεξία και εμένα · κι όλα αυτά μπροστά στον 11χρονο γιο μου...


panos-kammenos-xeironomies-2


Μετά το σάλο που προκλήθηκε, όπως είναι φυσικό, τα σχόλια για τις χειρονομίες του "Πάνου μας" (την ώρα που, όπως φαίνεται στις εικόνες, υπάρχουν γύρω του ανήλικα παιδιά) σε social media και ΜΜΕ, είχαν την τιμιτική τους:


Άδωνις Γεωργιάδης:

Ο Καμμένος συμπεριφέρεται ως χούλιγκαν



Ο αντιπρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας, Άδωνις Γεωργιάδης, δήλωσε:

Αποτελεί πρωτοφανές γεγονός για μια ευρωπαϊκή χώρα εν ενεργεία Υπουργός και μάλιστα Υπουργός Εθνικής Άμυνας, που πρέπει να εκπέμπει με τη συμπεριφορά του το ήθος και την πειθαρχία, να συμπεριφέρεται ως χούλιγκαν και με χυδαίο τρόπο σε φιλάθλους, όπως έκανε χθες ο κ. Πάνος Καμμένος. 


Είναι το πρόσωπο της παρακμής και της ηθικής κατάπτωσης αυτής της Κυβέρνησης.



Ανδρέας Λοβέρδος: Έκπληκτη η κοινωνία από την χυδαιότητα της αισχρής χειρονομίας Καμμένου



Το θέμα σχολίασε επίσης ο κ. Λοβέρδος από την Δημοκρατική Συμπαράταξη...

Τα μέλη της Κυβέρνησης έπρεπε να γνωρίζουν οτι τα ψέματα πληρώνονται και μάλιστα εντόκως. Αν δεν αντέχουν την αποδοκιμασία, να κλειστούν στα σπίτια τους. Η χυδαιότητα της αισχρής χειρονομίας του κυβερνητικού συνεταίρου που δημοσιοποιήθηκε στο πανελλήνιο αφήνει έκπληκτη όλη την ελληνική κοινωνία. Ο κατήφορός τους έχει μόνο αρχή. Όμως ο κόσμος του Ολυμπιακού δικαιούται σεβασμό.


...o Γιώργος Κουμουτσάκος ... 

Υπουργός Άμυνας εν εξάλλω κατάσταση. Ποια εμπιστοσύνη και σιγουριά μπορεί να σου εμπνεύσει; Κίνδυνος!


... ο Σταύρος Θεοδωράκης...

Όσο σκέφτομαι ότι ο κ.Καμμένος δεν μπορεί να συγκρατηθεί σε έναν αγώνα πόλο γυναικών & του έχουν δώσει την Άμυνα της χώρας, με πιάνει σύγκρυο!

κ.λπ...

Προσωπικά, δίνουμε "συγχαρητήρια" για άλλη μια φορά στον Υπουργό..!
...δεν παν' να αλωνίζουν οι Τουρκαλάδες στο Αιγαίο..! ΒΟΥΛΙΑΓΜΈΝΗ ΟΛΕ!