Άγριος Καυγάς Άδωνι - Κωνσταντινέα στην Εκπομπή Παπαδάκη - Video


agrios-kavgas-adoni-kostantinea
Στα χέρια παραλίγο να πιαστούν, on camera, ο βουλευτής ΣΥΡΙΖΑ Πέτρος Κωνσταντινέας και ο αντιπρόεδρος της Ν.Δ. Άδωνις Γεωργιάδης στην εκπομπή του Γιώργου Παπαδάκη.

Τον Αποκάλεσε Πολιτικό «Μπιφτεκά»

Η κατάσταση άρχισε να οξύνεται όταν ο πρώην διαιτητής, Κωσταντινέας (ο οποίος πριν από λίγες ημέρες είχε προκαλέσει σάλο με τις νουθεσίες του στη δήμαρχο Μάνδρας ενώ η περιοχή θρηνούσε 22 νεκρούς) ως «τελευταία κουτσομπόλα "Κατίνα" της γειτονιάς» αποκάλεσε τον Άδωνι Γεωργιάδη... μπιφτεκά κι έμπλεξε στη συζήτηση τη Μανωλίδου.
               
Αν και αρχικά ο Γεωργιάδης προσπάθησε να κρατήσει κάποιο επίπεδο, αυτό που προκάλεσε την έκρηξη του ήταν η εντελώς άνανδρη εμπλοκή της συζύγου του, ο χαρακτηρισμός «ατζέντη» και τα υπονοούμενα που άφησε ο Κωσταντινέας λέγοντάς του «Έχετε φιλοσοφία dancing in the star» θέλοντας -μάλλον- να πει dancing with the stars.

«Η υπομονή μου έχει και τα όριά της. Θα προσβάλει τη γυναίκα μου για το σόου στον ant1?» απάντησε ο Γεωργιάδης και στη συνέχεια έγινε το "έλα να δεις".

Χρειάστηκε ο Παπαδάκης να σφυρίξει διαιτητικά προκειμένου να πέσουν οι τόνοι και η συζήτηση να ολοκληρωθεί με την κυρία που κυριολεκτικά αποστόμωσε βάζοντας για τα καλά στη θέση τους και τους δύο... αντιπροσώπους μας.

Ακόμη και τότε όμως το, σαν μετά από πόση μουρουνέλαιου, «χαμόγελο» τους μοιάζει περισσότερο ειρωνικό, παρά χαμόγελο αμηχανίας.

Να δούμε, ΑΝ δώσει ο Θεός, ΑΝ κάποτε θυμηθούμε "την ένδοξη ιστορία και τα έπη των προγόνων μας" και ΑΝ, επιτέλους, κάποια στιγμή αφυπνισθούμε κι έρθει η «Άγια» αυτή ώρα στην οποία αναφέρθηκε η εν λόγω κυρία, συνεχίσουν να 'χουν το ίδιο "χαμόγελο"...