Η σελίδα δεν προβάλει πλέον τα συνδρομητικά κανάλια, αλλά HD ταινίες με ελληνικούς υπότιτλους

dorean-syndromitiki-tileorasi
(Η συγκεκριμένη σελίδα δεν προβάλει πλέον τα συνδρομητικά κανάλια, αλλά HD ταινίες με ελληνικούς υπότιτλους).
Το ►Tzampa.tv είναι ένα site που μας «προσφέρει» δωρεάν πρόσβαση σε συνδρομητικά κανάλια της Ελληνικής τηλεόρασης - Νova, Ote tv κ.α. - ιδιωτικά κανάλια όπως - Mega, Ant1, Σκάι κ.λπ. - και (φυσικά) κανάλια αποκλειστικά για ενήλικες...
               
Σημείωση: Επειδή τίποτε στη ζωή δεν είναι απολύτως τζάμπα, αυτό που κάνει το ►Tzampa.tv για να κερδίσει το κάτι τις του, είναι το bitcoin mining. Δηλαδή, αφού δεν υπάρχουν ούτε καν διαφημίσεις, «κλέβει» ποσοστό της επεξεργαστικής ισχύς του κάθε υπολογιστή που συνδέεται και την χρησιμοποιεί προς ίδιον όφελος, για όσο χρόνο ο υπολογιστής αυτός είναι σε σύνδεση με το site. Αυτό έχει ως αποτέλεσμα η CPU usage του συστήματος σας να είναι αρκετά αυξημένη όσο εσείς παρακολουθείτε κάποιο πρόγραμμα στη σελίδα.
Επίσης: Να σημειωθεί πως το συγκεκριμένο site προβάλει νόμιμα τα ιδιωτικά ψηφιακά κανάλια αλλά χρησιμοποιεί μη νόμιμους τρόπους για την προβολή των συδρομητικών καναλιών.
dorean-syndromitiki-tileorasi-1
Για να συμμετέχετε στο... έγκλημα (πράγμα στο οποίο εμείς, φυσικά, είμαστε αντίθετοι) δε χρειάζεται ούτε καν εγγραφή! Απλά επιβεβαιώστε την ανθρώπινη φύση σας με κλικ στο (1) και πατήστε (2). Θα εμφανιστεί το κυρίως μενού στο οποίο στην αριστερή στήλη του υπάρχουν τα διαθέσιμα προς προβολή κανάλια, ενώ στη δεξιά στήλη υπάρχει το ημερήσιο πρόγραμμα του καθενός.

dorean-syndromitiki-tileorasi-2