Αποβολή σε μαθητή λόγω Ελληνικής σημαίας


Τριήμερη αποβολή δόθηκε στον Γιώργο Δεμερτζή, μαθητή του 2ου ΕΠΑΛ Κατερίνης, που με την ιδιότητα του ως πρόεδρος του 15μελούς του λυκείου, ζήτησε να γίνεται έπαρση της σημαίας και ν' ακούγεται ο εθνικός ύμνος στο σχολείο, όπως υποστηρίζει ο ίδιος και λόγω ανάρμοστης συμπεριφοράς (χωρίς περαιτέρω λεπτομέρειες), όπως υποστηρίζει
ο διευθυντής του σχολείου Κύριλλος Τσερμπάκ.


  Σύμφωνα με τους ισχυρισμούς του ο μαθητής  έχει αποκαλεστεί ''φασίστας'', ''ακραίος'' και ''κίνδυνος για τη δημοκρατία'' μετά το αίτημα του, από τον καθηγητή και γι' αυτό το λόγο απεβλήθη, ισχυρισμούς που ο Τσερμπάκ διαψεύδει αναφέροντας ότι ο λόγος της αποβολής ήταν η προσβλητική συμπεριφορά του προς τους καθηγητές.
   Μετά από συνεδρίαση του 15μελούς του λυκείου και  ψηφοφορία των μαθητών, η απόφαση βγήκε υπέρ της έπαρσης της σημαίας και του εθνικού ύμνου με 498 στις 530 ψήφους γεγονός που αγνοούσε ο διευθυντής, όπως ο ίδιος δήλωσε σε πρωινή ενημερωτική εκπομπή. 
  Τώρα εμείς ας πιστέψουμε τον κύριο διευθυντή που είναι ώριμος μορφωμένος και δημοκρατικός και όχι τον μαθητή που θα είναι 18-20, το αίμα του βράζει και παρασύρεται απ' τις εθνικό-φασιστικές απόψεις του βρίζοντας και προσβάλλοντας καθηγητές.Όλα καλά μέχρι εδώ...

 Ας μας πει ο κ. Τσερμπάκ τι έχει να δηλώσει 
γι' αυτή τη ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ ΤΟΥ ΓΡΑΦΕΙΟΥ ΤΟΥ;

foto από: skeftomasteellhnika

Έλεος πια...φαντάζεστε φωτογραφία του Ελ. Βενιζέλου μέσα σε Τούρκικο σχολείο;(lol)
Αλλά τι περιμένεις... εδώ ο ''αξιότιμος'' κύριος δήμαρχος Θεσσαλονίκης θέλει να μετονομάσει την Αγίου Δημητρίου σε οδό Κεμάλ Ατατούρκ κι ακόμα κατέχει το αξίωμα.
Μπας και μας κυβερνούν Τούρκοι (βλέπε Τούρκογλου) ακόμα και δεν πήραμε ''χαμπάρ''...?