Windows 10 - Επίσημη παρουσίαση από τη Microsoft

Στις 21 Ιανουαρίου αναμένεται η επίσημη παρουσίαση των Windows 10 από την Microsoft στην έδρα της, στο Ρέντμοντ της Ουάσινγκτον, που είναι κάτι παραπάνω από κεντρικά γραφεία μιας εταιρίας αφού απαρτίζεται από 120 κτήρια, κάμποσα πάρκα, πανεπιστήμιο και για να περιηγηθεί παντού κανείς χρειάζεται μεταφορικό μέσο...
H εταιρία ''προσπέρασε'' τα ''9'' και πήγε απευθείας στα ''10'' που είναι, όπως είδαμε στην έκδοση technical preview, συνδυασμός των τελευταίων εκδόσεων θέλοντας να προσελκύσει όσους δεν αναβάθμισαν από ''7'' σε Windows ''8 η 8.1'' δυσαρεστημένοι από το ότι τόσο σχεδιαστικά όσο και λειτουργικά, υποστηρίζουν περισσότερο συσκευές με οθόνες αφής, παραμελώντας θα 'λεγε κανείς τους χρήστες του κλασικού συνδυασμού ''ποντίκι + πληκτρολόγιο''.

Τα καινούρια ''Παράθυρα'' είναι ένα λειτουργικό κοινό για όλες τις συσκευές με πολλές καινοτομίες, νέες λειτουργίες και δυνατότητες, διατήρηση ορισμένων (όπως τα Charms) αλλά και επαναφορά παλαιότερων όπως π.χ. του Start menu το οποίο θα περιλαμβάνει και tiles.