Μιχάλης Ζαμπίδης : Ήρθε Η Στιγμή Να Ολοκληρώσω Την Καριέρα Μου

'Ήρθε η στιγμή να ολοκληρώσω την αγωνιστική μου καριέρα και να δώσω τους δύο τελευταίους μου αγώνες. Στις 9/5 στην Κύπρο, κόντρα στον σκληροτράχηλο Τούρκο Erkan Varol και τον Ιούνιο στην Αθήνα. Μετά από 177 αγώνες, 154 νίκες και 87 nockout, η εμπειρία, η γνώση και τα μαθήματα που μου προσέφεραν το kic boxing και ο πρωταθλητισμός είναι αμέτρητα και ανεκτίμητα' δήλωσε με ανάρτηση του στο FB, ο ζωντανός θρύλος του Ελληνικού Kickboxing, Μιχάλης Ζαμπίδης. 

Μετά από 24χρονη πορεία γεμάτη διακρίσεις και 15 παγκόσμιους τίτλους ο 34χρονος πλέον Iron Mic 'κρεμάει τα γάντια'. Έχει προτάσεις να ασχοληθεί με την πολιτική αλλά σε παλαιότερη συνέντευξη του, είχε αναφέρει ότι αν εκλεγόταν μια ημέρα πρωθυπουργός θα ... αγχωνόταν!

Οπότε θα αφιερωθεί στα γυμναστήρια του · κι αν τυχόν αλλάξει γνώμη και ''μπερδευτεί'' κι αυτός με τους ''εθνοσωτήρες'' ας ελπίσουμε να είναι εξίσου δυναμικός και να διατηρήσει στο ακέραιο τις αξίες και τον χαρακτήρα που έχει δείξει μέχρι τώρα.

Καλή συνέχεια Μιχάλη και σ΄ ευχαριστούμε για τις δόξες που χάρισες στην πατρίδα και στην Ποντιακή μας ράτσα, μοιράζοντας εκτός από γροθιές, ήθος και αξιοπρέπεια.