Δωρεάν Φωνητική Πληκτρολόγηση στα Ελληνικά σε Android Smartphones & Tablets - Pesto Social

Pesto Social

Το Pesto Social είναι η νέα καινοτομική εφαρμογή για φωνητική πληκτρολόγηση των μηνυμάτων μας στα κοινωνικά δίκτυα από όλα τα Android smartphones και tablets. Υπαγορεύουμε στα Ελληνικά το μήνυμά μας και αυτό μετατρέπεται άμεσα και με ακρίβεια σε κείμενο, έτοιμο να το κάνουμε post.


Γράφουμε τα μηνύματά μας μόνο με τη φωνή μας και κάνουμε post σε: Facebook, WhatsApp, Viber, Hangouts, Twitter, Google+ και Skype.
Γρήγορα, εύκολα και κυρίως με ασφάλεια, μπορούμε να επικοινωνήσουμε κάτω από οποιεσδήποτε συνθήκες, κάνοντας jogging, προχωρώντας βιαστικοί στο δρόμο για να προλάβουμε το επόμενο ραντεβού μας, μαγειρεύοντας το αγαπημένο μας φαγητό, όταν έχουμε ξεχάσει τα γυαλιά μας ή απλώς όταν βαριόμαστε να γράψουμε! Το Pesto Social είναι φιλικό προς το χρήστη, λειτουργικό, αξιόπιστο και διασκεδαστικό.

Μιλάμε, η εφαρμογή γράφει το μήνυμα για εμάς, κάνουμε tap στο λογότυπο του κοινωνικού δικτύου που θέλουμε και το post μας έφυγε! Είναι διαθέσιμο στα Ελληνικά, Αγγλικά, Γερμανικά, Γαλλικά, Ιταλικά, Ισπανικά, Πορτογαλικά, Πολωνικά, Ρωσικά, Σερβικά, Τουρκικά, Βουλγαρικά, Κινεζικά και Ρουμανικά. Για τη λειτουργία της είναι απαραίτητη η σύνδεση στο διαδίκτυο.


Για τη λήψη της αρκεί μία επίσκεψη στο https://play.google.com/store/apps/details?id=com.useappility.pestosocial και ένα κλικ στο  Εγκατάσταση .




video από Useappility