Βαρουφάκης : Θα Τους Ξεσκεπάσω Εντελώς !

Βαρουφάκης, Θα Τους Ξεσκεπάσω Εντελώς
Επίθεση κατά μέτωπο και απειλές εξαπέλυσε ο Άδωνις σε πρωινή εκπομπή κατά του Βαρουφάκη, ο οποίος ερωτηθείς από το Guardian για το τι θα κάνει εάν τον παραπέμψουν σε ειδικό δικαστήριο, απείλησε με αποκαλύψεις, λέγοντας χαρακτηριστικά ότι: αν με καταδικάσουν για προδοσία, θα έχει ενδιαφέρον · για τι θα είναι   άραγε;   για  το  όχι  στην   τρόικα;  για  το  ότι  προσπάθησα   να  βρω  Plan  B;

Αν το κάνουν θα χαρώ γιατί θα τους ξεσκεπάσω εντελώς.

Ο Γεωργιάδης δεσμεύτηκε ότι αν το κόμμα του βγει πρώτο στις εκλογές θα πάει στο ειδικό δικαστήριο τον πρώην υπουργό οικονομικών, ο οποίος προειδοποίησε με αποκαλύψεις αν του ασκηθεί δίωξη για προδοσία.

Δεσμεύομαι εγώ ως Ν.Δ. ότι αν είμαστε πρώτοι θα πάμε στο ειδικό δικαστήριο τον Βαρουφάκη και ελπίζω κι οι βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ να ψηφίσουν τώρα, για να λύσουμε τη γλώσσα του και να μας αποκαλύψει ποιοι είναι αυτοί που τον έβαλαν να κάνει αυτά που έκανε... θα πάει στο ειδικό δικαστήριο σίγουρα! Δεν υπάρχει να την γλιτώσει  ο  Βαρουφάκης... Ήρθε  και  έβλαψε  την  Ελλάδα  κατά  60 δισ.  πρόσθεσε.


Ερώτηση : 

Πρέπει να ''παρακαλάμε'' εμείς να κυβερνήσει η Ν.Δ. για να μάθουμε (υποτίθεται) την αλήθεια? ΈΝΑΣ εισαγγελέας με... (άντε να μην το πω) δεν υπάρχει σ' αυτήν τη χώρα, να πιάσει αυτόν τον (τώρα θα το πω) παλιομ@λ@κ@ να τον υποχρεώσει να δώσει εξηγήσεις για το ''θα τους ξεσκεπάσω εντελώς''?
Τι θα χαρεί να ξεσκεπάσει και ποιους (ποιον ουσιαστικά)? Και γιατί θα χαρεί μόνο ΑΝ τον στείλουν στο ειδικό δικαστήριο και δε χαίρεται τώρα δηλαδή?

Εδώ μιλάμε για θέματα εθνικού συμφέροντος, για το μέλλον μιας χώρας και αφήνεται ο κάθε καραγκιόζης, που ασχολείται με το αν το όνομα του γράφεται με 1, με 2 η με 3 ν, να απειλεί, να εκβιάζει, να ξεφτιλίζει παγκοσμίως και κατ' εξακολούθηση ένα ολόκληρο κράτος και το λαό του!
Φυσικά «δε φταίει» αυτός, αυτός μπορεί να κάνει και να λέει ότι γουστάρει · αυτοί που του έδωσαν τα αξιώματα και υποτίθεται ότι κατάλαβαν (άκουσον, άκουσον) μετά από 6 μήνες με τι ''νούμερο'' είχαν να κάνουν, αυτοί έχουν τις ευθύνες.


Ερώτηση 2η

Γιατί δεν ακολουθεί ο «κος» Βαρουφάκης τους... συντρόφους του στο νέο τους κόμμα, εφόσον η διαφωνία του ήταν στο αν θα υπογραφεί η όχι το νέο μνημόνιο? 

Μήπως η ''αποστολή εξετελέσθει'' και δεν υπάρχει πλέον λόγος?

Μήπως, όλα είναι προμελετημένο και καλοστημένο μέρος του παιχνιδιού..?