Turia Pitt - Michael Hoskin - Μία Αληθινή Αγάπη, Ένα Μάθημα Ζωής, + Video

Turia Pitt - Michael Hoskin
Η τραγική ιστορία της 26 ετών Αυστραλιανής, πρώην αθλήτριας και μοντέλου, Turia Pitt που κάηκε σε δασική πυρκαγιά και η ανυπέρβλητη, αληθινή αγάπη του συντρόφου της Michael Hoskin. Ένα μάθημα ζωής για πολλούς από εμάς.

Μέχρι πριν από τέσσερα χρόνια ήταν ένα όμορφο χαμογελαστό κορίτσι που αγαπούσε τη ζωή. Δυστυχώς όμως κατά τη διάρκεια της συμμετοχής της σε Υπέρ-Μαραθώνιο αγώνα δρόμου, βρέθηκε στο κέντρο μιας τεράστιας δασικής πυρκαγιάς και παρόλο που κατάφερε να επιβιώσει, έπαθε εγκαύματα στο 65% του σώματός της. Από τότε η άτυχη κοπέλα έχει υποστεί περισσότερα από εκατό χειρουργεία και έχει νοσηλευτεί για τρία χρόνια περίπου, παλεύοντας πολύ σκληρά για να αναρρώσει.





Μπορεί να μην τερμάτισε στον Μαραθώνιο αγώνα, βγήκε όμως νικήτρια στον αγώνα της ζωής, αφού σήμερα έχει αφιερώσει τη ζωή της σε όσους χρειάζονται στήριξη και τους ενθαρρύνει με ομιλίες της, αλλά και με τη δύναμη ψυχής που διαθέτει.


Στο πλάι της πάντα σύζυγός της, τη στήριξε από την πρώτη στιγμή και ποτέ δεν έφυγε από κοντά της δίνοντας παράδειγμα αληθινής αγάπης. Στην ερώτηση δημοσιογράφων για το αν σκέφτηκε να την εγκαταλείψει ή να προσλάβει κάποιον να τη φροντίζει και να συνεχίσει τη ζωή του, απαντά ακόμα και σήμερα με αφοπλιστική ειλικρίνεια:  Παντρεύτηκα τη ψυχή της, τον χαρακτήρα της, και είναι η μόνη γυναίκα η οποία συνεχίζει να γεμίζει πλήρως τα όνειρα μου.


Μαθήματα δύναμης, ζωής, αγάπης και ανθρωπιάς!
Άξιοι συγχαρητήριων και οι δύο!

video από CosplayerProductions