Αυτοκτόνησε η Πρώην Σύντροφος του Jim Carrey, Kathriona White

Αυτοκτόνησε η Πρώην Σύντροφος του Jim Carrey, Kathriona White

Τέλος στη ζωή της αποφάσισε να βάλει η πρώην σύντροφος του Jim Carrey, Kathriona White, λίγες μόνο ημέρες μετά το χωρισμό τους. Σύμφωνα με το TMZ, βρέθηκε νεκρή στο σπίτι της, στο Los Angeles, το βράδυ της Δευτέρας όταν δύο φίλοι της πήγαν να την επισκεφθούν. Η μόλις 28 ετών Ιρλανδή μακιγιέζ αυτοκτόνησε 5 ημέρες μετά από το 2ο χωρισμό της   με   τον   γνωστό   ηθοποιό.

Ο Jim Carrey δήλωσε: Είμαι σοκαρισμένος και αισθάνομαι βαθιά θλίψη για το θάνατο της γλυκιάς μου Kathriona. Ήταν ένα ευγενικό Ιρλανδικό λουλούδι, πολύ ευαίσθητο για αυτόν τον κόσμο. Η καρδιά μου είναι μαζί με την οικογένειά της, τους φίλους της και με όσους την αγάπησαν και ενδιαφέρθηκαν για εκείνη.

Είχαν αρχίσει να βγαίνουν και πάλι μαζί τον περασμένο Μάιο, αφού είχαν διακόψει τη σχέση τους το 2012. Βρέθηκε σημείωμα, στο οποίο η Kathriona αναφέρει τον χωρισμό τους, στις 24/09, την ίδια ημέρα που είχε γράψει σε λογαριασμό της σε social media: Βγαίνω από το Twitter. Ελπίζω να ήμουν ένα φως για τους πιο κοντινούς και αγαπημένους μου.