La China - Η Αρχηγός Καρτέλ Ναρκωτικών που Κατηγορείται για 180 Φόνους

La China, Αρχηγός Καρτέλ Ναρκωτικών, Melissa Margarita Calderon Ojeda
Η... ''γλυκιά'' αυτή ύπαρξη είναι η Melissa Margarita Calderon Ojeda, γνωστή ως La China, αρχηγός Μεξικανικού καρτέλ ναρκωτικών και κατηγορείται για 180 φόνους, απαγωγές και ακρωτηριασμούς ανθρώπων, που διέπραττε ως ''παραδειγματισμό''. Την κατέδωσε o επίσης δολοφόνος εραστής της, 2ος στην ιεραρχία, Pedro "El Chino" Gomez, ζητώντας ως αντάλλαγμα καλύτερη μεταχείριση για τον ίδιο. Παραδόθηκε στην αστυνομία, γιατί όπως είπε είχε τρομοκρατηθεί από το αδίστακτο  «τέρας»  στο  οποίο  είχε  μεταμορφωθεί  η  ερωμένη  του,  κατηγορώντας  την  για  τις  δολοφονίες.

La China, Αρχηγός Καρτέλ Ναρκωτικών, Melissa Margarita Calderon Ojeda

Η φοβερή και τρομερή αρχηγός του καρτέλ, είχε γίνει διαβόητη επειδή απήγαγε, βασάνιζε και ακρωτηρίαζε τα θύματα της. Από το '05, στα 20 της χρόνια, άρχισε να εργάζεται για το καρτέλ Damaso κι έγινε αρχηγός του ένοπλου τμήματος μόλις 3 χρόνια μετά. Οι δολοφονίες στην περιοχή που δρoύσε το καρτέλ, τριπλασιάστηκαν στα χρόνια της αρχηγίας της "La China".

La China, Αρχηγός Καρτέλ Ναρκωτικών, Melissa Margarita Calderon Ojeda

Συνελήφθησαν επίσης (με τη σειρά, από αριστερά) ο Pedro "El Peter" Cisneros ως υπεύθυνος πωλήσεων ναρκωτικών, ο Sergio "El Scar" Beltran  ως επικεφαλής και ο Rogelio "El Tyson" Franco που ήταν ο λογιστής.

Pedro "El Peter" Cisneros, Sergio "El Scar" Beltran, Rogelio "El Tyson" Franco