Καταργεί την Προσευχή στα Σχολεία ο Φίλης (;) Νομίζει..!

Καταργεί την Προσευχή στα Σχολεία ο Φίλης (;) Νομίζει..!
Αφού έλυσε όλα τα προβλήματα της παιδείας ο υπουργός, σύμφωνα με πληροφορίες, θέλει να καταργήσει την καθιερωμένη πρωινή προσευχή στα σχολεία. Ακόμη, σε σκέψεις είναι το να καταργηθεί το μάθημα των θρησκευτικών και να δημιουργηθεί ένα νέο μάθημα διαθρησκευτικής ενημέρωσης & πολιτισμικό, το οποίο εάν γίνει θα είναι μάλλον  προαιρετικό...

Σε συνάντηση που είχε με τον Αρχιεπίσκοπο άκουσε τον κ. Ιερώνυμο να αναφέρει: Εγώ ως Αρχιεπίσκοπος διοικώ την Εκκλησία με το Ευαγγέλιο, το Σύνταγμα και τους εκκλησιαστικούς κανόνες, υπενθυμίζοντάς του παράλληλα ότι στις συναντήσεις που είχε με τον Τσίπρα συμφώνησαν ότι τα ζητήματα που αφορούν την Εκκλησία  θα  επιλύονται  σε  πνεύμα  συν  αντίληψης  και  συνεργασίας,  στο  πλαίσιο  των  διακριτών  ρόλων.

§

Απ' τα τόσα σοβαρά προβλήματα που υπάρχουν στον τομέα της παιδείας δηλαδή, οι αρμόδιοι αποφάσισαν ότι, πρωτίστως, πρέπει να ασχοληθούν με την προσευχή των παιδιών και με το αν πρέπει να διδάσκονται τα θρησκευτικά..!

Και άντε, αυτοί λένε ότι είναι κομμουνιστές (LOL), αριστεροί κ.λπ... Είναι γνωστές οι απόψεις τους και συγκεκριμένα του κυρίου Φίλη για πολλά θέματα, όπως η γενοκτονία των Ποντίων, ας πούμε, με την οποία δήλωσε διαφωνεί επειδή ''δεν αποδεκατίστηκαν ΌΛΟΙ, άρα δεν υφίσταται γενοκτονία'' · o συγκυβερνήτης, δεξιός, πατριώτης κ. Καμμένος? δεν άκουσε τίποτε για το θέμα..?