Δάκρυσε η Όλγα Τρέμη στο Δελτίο Ειδήσεων - Video

Δάκρυσε, σχεδόν,  η Όλγα Τρέμη στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του MEGA. Αιτία η ιστορία του καρκινοπαθή Tom Atwater από τη Βρετανία και η μάχη που έδωσε πριν φύγει από τη ζωή για να σώσει την κόρη του από την επάρατη νόσο.

Μετά βίας κατάφερε να συγκρατήσει τα δάκρυα που είχαν πλημμυρίσει τα μάτια της για τον άτυχο άνδρα και τη θετή κόρη του η οποία πάσχει από νευροβλάστωμα (επιθετική μορφή καρκίνου).

Πριν φύγει από τη ζωή, από όγκο στον εγκέφαλο, ο Tom κατάφερε να συγκεντρώσει 500.000 λίρες για να σωθεί το μόλις 6 ετών κοριτσάκι, καθώς είχε υποσχεθεί ότι δεν θα επέτρεπε στον εαυτό του να πεθάνει ήρεμος, αν δεν είχε κάνει ότι περνούσε από το χέρι του προκειμένου να ζήσει η μικρή Kelly.
Έτσι, σε συνεργασία με τον οργανισμό Συμμαχία ενάντια στο νευροβλάστωμα και τον παιδικό καρκίνο, ξεκίνησε μια εκστρατεία προκειμένου να βρεθούν χρήματα και τα ευτυχώς τα κατάφερε.

Το βίντεο είναι ιδιαίτερα συγκινητικό όπως είναι ίσως κι ένα μάθημα, για όσους από εμάς νομίζουμε ότι έχουμε αξεπέραστα προβλήματα, όταν έχουμε την ευλογία, οι ίδιοι και οι αγαπημένοι μας να χαίρουμε υγείας.                   Video από Olivem ediagr