Πιθανώς να μην Οδηγούσε ο Παντελής
το Μοιραίο Μαύρο Τζιπ

Παντελής Παντελίδης
Σκέψεις ακόμη και απίθανα σενάρια ζώνουν την οικογένεια Παντελίδη, που αγωνιωδώς αναζητά τις απαντήσεις για τα πραγματικά αίτια που προκάλεσαν τον θάνατο του παιδιού τους στο τροχαίο δυστύχημα στη λεωφόρο Βουλιαγμένης. Όπως αποκαλύπτει σήμερα η Espresso, υπάρχει η πιθανότητα να μην οδηγούσε ο Παντελής το μοιραίο μαύρο τζιπ.

«Κάτι άλλο έχει συμβεί»

επαναλαμβάνει συνεχώς ο πατέρας του άτυχου τραγουδιστή.

Πρόσωπο από το στενό περιβάλλον της οικογένειας, αποκαλύπτει την πληροφορία που έφθασε σε εκείνους πριν δυο ημέρες (σύμφωνα πάντα με το ρεπορτάζ της Espresso:

«Λέγεται πως υπάρχει μάρτυρας που έσπευσε από τους πρώτους στο σημείο του δυστυχήματος και είδε τον γιο τους να βρίσκεται στη θέση του συνοδηγού, με το ένα του πόδι στην άλλη μεριά, κοντά στο πεντάλ, και πίσω του ακριβώς η Μίνα.
Δεν αποκαλύπτουν ποιος τους το είπε, αλλά περιμένουν με αγωνία να συνέλθει για να ρίξει φως στην υπόθεση.».

«Ο Παντελής ζύγιζε 105 κιλά και υποτίθεται πως, όταν τούμπαρε το τζιπ, μετακινήθηκε από τη θέση του οδηγού και έπεσε πάνω στη συνοδηγό του Φρόσω Κυριάκου. Εκείνη πώς κατάφερε να σηκώσει από πάνω της το άψυχο και τόσο βαρύ σώμα του τραγουδιστή για να βγει έξω; Μάλιστα κάποιοι την ήθελαν να βγαίνει από το παράθυρο του οδηγού. Μήπως οδηγούσε εκείνη;».