Σκότωσε 77 Ανθρώπους Αλλά Δικαιώθηκε για Παραβίαση των... Ανθρώπινων Δικαιωμάτων του

Anders Behring Breivik - Σκότωσε 77 ανθρώπους
Anders Behring Breivik - Σκότωσε 77 ανθρώπους -έφηβοι οι περισσότεροι- σε 2 ρατσιστικές επιθέσεις που πραγματοποίησε το 2011, τοποθετώντας αρχικά βόμβα κοντά στην έδρα της κυβέρνησης στο Όσλο, με 8 θύματα, ενώ λίγο αργότερα την ίδια ημέρα, άνοιξε πυρ εναντίον μελών της νεολαίας του Εργατικού Κόμματος στο νησί Utoya, σκοτώνοντας ακόμη 69. Ήταν οι χειρότερες πράξεις βίας που έχουν σημειωθεί στη Νορβηγία από τον 2ο Παγκόσμιο Πόλεμο. Στις 20/04/2016, αρμόδιο δικαστήριο αποφάσισε πως η χώρα παραβίασε τα.... ανθρώπινα (?!) δικαιώματα του, εκθέτοντας τον σε απάνθρωπη, εξευτελιστική μεταχείριση και τιμωρία κατά τη διάρκεια  έκτισης της ποινής του.

Ο Breivik, προσέφυγε πριν μήνες στο δικαστήριο εναντίον των νορβηγικών αρχών, για παραβίαση της Ευρωπαϊκής Σύμβασης Ανθρώπινων Δικαιωμάτων, επειδή τον κρατούν απομονωμένο από τους άλλους φυλακισμένους. Στην ετυμηγορία αναφέρεται ότι το νορβηγικό κράτος παραβίασε το άρθρο 3 αυτής της σύμβασης.

Anders Behring Breivik, Σκότωσε 77 ανθρώπους

«Η απαγόρευση της απάνθρωπης και εξευτελιστικής μεταχείρισης αντιπροσωπεύει μια θεμελιώδη αξία σε μια δημοκρατική κοινωνία. Αυτό ισχύει σε κάθε περίπτωση και στη μεταχείριση τρομοκρατών και δολοφόνων» αναφέρει στην απόφασή της η δικαστής Helen Andenaes Sekulic.

Παρά την κατάπληξη και τα γέλια που είχε προκαλέσει μεταξύ των Νορβηγών που είχαν εκπλαγεί από τα παράπονα του Breivik -ότι ο καφές που του σερβίρουν είναι κρύος και τα γεύματα του ζεσταμένα σε φούρνο μικροκυμάτων, πράγματα που είχε χαρακτηρίσει «χειρότερα και από το βασανιστήριο του εικονικού πνιγμού»- ο "κακομεταχειρισμένος" αυτός «άνθρωπος» φαίνεται να "δικαιώθηκε", πρωτόδικα τουλάχιστον, από τη νορβηγική δικαιοσύνη.
Αν δεν κάνω λάθος, η ίδια δικαιοσύνη, έχει νομιμοποιήσει η αποποινικοποιήσει
και τον δημόσιο αυνανισμό..!

Τι να πει κανείς..?

Τι τον κρατάτε απομονομένο από τους υπόλοπους?
Αφήστε τον... όλοι ξέρουμε τι παθαίνουν στη φυλακή όσοι σκοτώνουν παιδιά!