Έφτασε να Ζυγίζει 17 Κιλά από Ανορεξία και Τελικά... (Pics+Video)

Rachael Farrokh, Ανορεξία

Η 37 ετών σήμερα, ηθοποιός από την California, Rachael Farrokh, έδινε σκληρή μάχη με τη νευρική ανορεξία επί μια ολόκληρη δεκαετία. Έφτασε σε σημείο να μη μπορεί να περπατήσει και να συντηρήσει μόνη τον εαυτό της, ούτε καν να σκεφτει και μιλήσει καθαρά, αφού έφτασε να ζυγίζει  μόλις 17 κιλά.


Rachael Farrokh, Ανορεξία 1

Μαζί με τον σύζυγο της, Rob Edmondson, ξεκίνησε μια σελίδα, GoFundMe, με σκοπό την εύρεση οικονομικών πόρων και την υποστήριξη της ειδικής μεταχείρισης που απαιτούσε η κατάσταση της υγείας της.

Rachael Farrokh, Ανορεξία 2

«Δίνει τον αγώνα της με μια ασθένεια που έχει το υψηλότερο ποσοστό θνησιμότητας από όλες τις ψυχολογικές διαταραχές · μια ακραία περίπτωση ανορεξίας.
Υπάρχει μόνο ένα νοσοκομείο στη χώρα που ειδικεύεται στην επανασίτιση των ασθενών με τόσο χαμηλό σωματικό βάρος. Αν λάβει απότομα πάρα πολλές θερμίδες ο μεταβολισμός της θα αντιδράσει και θα χάσει ακόμα περισσότερο βάρος.
Είναι μία πολύ ευαίσθητη ιατρική κατάσταση», είχε δηλώσει ο Edmondson.

Rachael Farrokh, Ανορεξία 3

Εδώ και δέκα χρόνια, παλεύουν μαζί να κερδίσουν αυτή τη μάχη, που απαιτεί πολλαπλές μεταγγίσεις αίματος, και αντιμετώπιση συμπτωμάτων, όπως οιδήματος στην καρδιά και οξεία νεφρική ανεπάρκεια.

Χάρη στα χρήματα που συγκεντρώθηκαν, συνολικά μέχρι σήμερα έχουν ξεπεράσει τα 130.000$, η Rachael έχει ανακτήσει βάρος, καταπολεμά σιγά σιγά την νευρική ανορεξία και πλέον δουλεύει ώστε να βοηθήσει άλλους στο να αντιμετωπίσουν την ψυχοσωματική, θανατηφόρα πολλές φορές, ασθένεια.

Rachael Farrokh, Ανορεξία 4

«Ήταν τόσο ανησυχητικό. Το σώμα μου και μυαλό μου δεν μπορούσαν να συντονιστούν. Τώρα πια, το μυαλό μου είναι σαφές και η σκέψη μου έχει αναπτυχθεί».


video από CNN