Μίνα Αρναούτη: Αποκαλύπτική Συνέντευξη
στην Εφημερίδα Freddo

Μίνα Αρναούτη, Παντελής Παντελίδης


Η Μίνα Αρναούτη, μετά από 45 ολόκληρες ημέρες σε κώμα, πολλά χειρουργεία και 4 μήνες παραμονής στο νοσοκομείο, έδωσε στην εφημερίδα Freddo, μια άκρως αποκαλύπτική συνέντευξη.

«Αυτή τη στιγμή περιμένω το έκτο χειρουργείο. Θα πατήσω ξανά το πόδι μου σε τρεις μήνες αν πάνε όλα καλά. Τα βράδια δεν μπορώ να κοιμηθώ, μου κόβεται η αναπνοή»
είπε για την σημερινή κατάσταση της υγείας της.

Δέχθηκε, όπως είναι φυσικό, ερωτήσεις σχετικά με το πολυσυζητημένο τροχαίο, που κόστισε την ζωή στον αγαπημένο τραγουδιστή Παντελή Παντελίδη και η νεαρή Μίνα εξομολογήθηκε:

«Ήταν ένα τροχαίο όπως χιλιάδες άλλα και ο ένας ήταν πιο τυχερός από τον άλλον. Στην κατάθεσή μου που έχει γίνει γνωστή έχω δηλώσει ότι οδηγούσε ο Παντελής. Μακάρι να ήταν και αυτός τυχερός. Μακάρι να μην ήμουν όλους αυτούς τους μήνες εδώ. Ο κόσμος βγάζει εύκολα συμπεράσματα χωρίς να σκέφτεται πολύ ή σκεπτόμενος συναισθηματικά, γιατί ο Παντελής ήταν αγαπητός σε όλους μας. Κάποιοι προσεύχονται να πεθάνω ή να είχα πεθάνει ή να πέθαινα εγώ και να ζούσε ο Παντελής. Αυτοί οι άνθρωποι έχουν Θεό; κι αν έχουν, τι Θεό έχουν;»

«Εκείνο το βράδυ είχα ρεπό από το Novantantre όπου εργαζόμουν από τον Οκτώβριο και κάποια στιγμή αφού συναντηθήκαμε όλοι μαζί, εγώ, η Φρόσω και ο Παντελής καταλήξαμε ύστερα από πρόσκληση του Παντελή σ’ ένα σπίτι στο οποίο ήθελε να παίξει χαρτιά. Εγώ και η Φρόσω καθίσαμε στο σαλόνι, μαζί μας κάθισε και λίγο ο Παντελής και μετά πήγε στο τραπέζι για χαρτιά. Στη διάρκεια των ωρών που ήμασταν εκεί, πηγαινοερχόμασταν και στο τραπέζι που έπαιζαν χαρτιά, παρακολουθούσαμε περιστασιακά το παιχνίδι και αστειευόμασταν.
Κάποια στιγμή το παιχνίδι τελείωσε και ο Παντελής σηκώθηκε να φύγει, αφού είχε χάσει χρήματα. Δεν έδειχνε μεθυσμένος, ούτε παραπατούσε. Μάλιστα, αστειεύτηκε και τους είπε τα χρήματα που του κέρδισαν να τα πετάξουν λουλούδια στην πρεμιέρα του! Μετά φύγαμε και έγινε μοιραίο. Δεν θέλω να το περιγράψω ξανά. Είναι επώδυνο.»