Δωρεάν Advanced SystemCare PRO 9.
Προσφορά, Μόνο για Λίγες Ημέρες!

Δωρεάν το Advanced SystemCare PRO 9
Το Advanced System Care PRO 9 της IObit, είναι ο Ultimate Performance Booster για τον υπολογιστή σας · τώρα μπορείτε να το αποκτήσετε εντελώς Δωρεάν, για 6 μήνες. Ενισχύει την ταχύτητα εκκίνησης, της σύνδεσης στο internet και γενικά ολόκληρου του συστήματος. Σας προστατεύει από spyware και adware σε πραγματικό χρόνο, βελτιστοποιεί, καθαρίζει και διορθώνει διάφορα προβλήματα του PC με 1 μόνο κλικ. Προστατεύει την ιδιωτικότητα σας με καθαρισμό των surfing traces αυτόματα, παρέχει αυτοματοποιημένες και all-in-one υπηρεσίες φροντίδας του υπολογιστή με αφαίρεση κακόβουλου λογισμικού, διόρθωση μητρώου, προστασία προσωπικών δεδομένων, βελτιστ/ση επιδόσεων και τις λειτουργίες  καθαρισμού συστήματος. Επίσης υποστηρίζει πλήρως την Ελληνική.


Για να το αποκτήσετε, ξεκινήστε με μία επίσκεψη (με αντιγραφή - επικόλληση) στο

http://www.windowsdeal.com/w/iobit-advanced-systemcare-8-discount-coupon-code/

κι επιλέξτε ''Download"

Αν είναι η πρώτη φορά που επισκέπτεστε τη σελίδα συμπληρώστε
ένα έγκυρο e-mail (Περίπτωση Ααν όχι, απλά κάντε ''Login'' (Περίπτωση Β).Κατόπιν επιλέξτε...(Μόνο Περίπτωση Α)  Μεταβείτε στο mail σας, κάντε κλικ στο σύνδεσμο
που σας έχει σταλθεί.(Περίπτωση Α+Β) Πατήστε (1) για τη λήψη του .zip αρχείου που περιέχει 
το Registration Code και (2) για τη λήψη του .exe αρχείου, της εφαρμογής.Εγκαταστήστε το .exe αρχείο ακολουθώντας απλά τη διαδικασία (ξετσεκάρετε προτάσεις για επιπλέον εγκατάση προϊόντων της IObit, εάν δεν σας είναι απαραίτητα). Κάνετε αντιγραφή του κωδικού από το .zip αρχείο, στον αρχικό πίνακα πατήστε (3)...επικολλήστε στο (4) και τέλος (5).


Enjoy it!