Έχασε 76 Κιλά και Μετά... Παντρεύτηκε τον Γυμναστή!
(Pics & Video)

Sara Backstrom


Η 37 ετών Sara Magnusson Backstrom, ήταν μια μητέρα από το Gothenburg της Σουηδίας, με πολλά παραπανίσια κιλά με τα οποία "έδινε μάχη" από τότε που ήταν 8. Τελικά, μετά από μεγάλη προσπάθεια, κατάφερε να χάσει 76 ολόκληρα κιλά και να παντρευτεί και τον σωτήρα - γυμναστή της!



Είχε στραφεί και εθιστεί στο jung food στην ηλικία των 19 ετών, όταν και γέννησε το πρώτο της παιδί. Όταν διαλύθηκε μια καρέκλα στην οποία κάθισε, αποφάσισε ότι έπρεπε να χάσει βάρος.


Η Sara που ζύγιζε σχεδόν 150 κιλά, αποφασισμένη να χάσει όλα τα περιττά, προσέλαβε για προσωπικό γυμναστή, τον Fredrik Magnusson και άρχισε να ασκείται μέρα παρά μέρα. Όταν έχασε τα πρώτα 35 κιλά, ξεκίνησε νέο πρόγραμμα διατροφής, αύξησε την άσκησή της κατά πολύ και έχασε άλλα 37.


Μετά την μεταμόρφωση της, ο Fredrik έγινε και σύζυγός της, αφού παντρεύτηκαν
το περασμένο καλοκαίρι.




Πλέον, δείχνει τα αποτελέσματα στο Instagram όπου έχει περισσότερους από 12.000 followers
οι οποίοι, φυσικά, την συγχαίρουν.


Επίσης, μίλησε για την ιστορία της σε Βρετανική εφημερίδα, δηλώνοντας ότι θέλει να εμπνεύσει κι άλλα άτομα που προσπαθούν να χάσουν κιλά και να τους αποδείξει ότι όλα γίνονται με επιμονή
και προσπάθεια.



Όπως τονίζει -και φαίνεται στο video- το αποτέλεσμα δεν ήταν εύκολη υπόθεση και χρειάστηκε πείσμα και πολύ σκληρή δουλειά.


video από nomgt