Δωρεάν OkayFreedom VPN Premium.
Προσφορά, Μόνο για Λίγες Ημέρες!

Δωρεάν OkayFreedom VPN Premium

Η OkayFreedom Premium -της οποίας μπορείτε αν αποκτήσετε δωρεάν ετήσια συνδρομή, μόνο τις επόμενες 3 ημέρες- είναι μια υπηρεσία VPN η οποία επιτρέπει την ανώνυμη περιήγηση και την προστασία του απορρήτου στο διαδίκτυο. Μπορείτε να επισκεφθείτε ιστοσελίδες που πιθανώς έχουν μπλοκαριστεί στη χώρα σας, καθώς επίσης να σερφάρετε με ασφάλεια, ακόμη και σε δημόσια hotspots.


Με servers σε 12 διαφορετικές χώρες, έχετε να φροντίσετε μόνο το να συνδεθείτε με διακομιστές πλησιέστερους στην τοποθεσία σας (για μεγαλύτερη ταχύτητα).

Σε ότι αφορά τα επίπεδα ασφάλειας και κρυπτογράφησης το OkayFreedom υποστηρίζει το OpenVPN, που αποτελεί ένα από τα πιο ασφαλή πρωτόκολλα που διατίθενται σήμερα.

Υποστηρίζει Windows 8, 7, Vista και XP, τους Internet Explorer, Firefox, Safari, Google Chrome και Opera, ενώ δεν υποστηρίζει iPhone, iPad, iPod Touch και Android συσκευές.

§

Ξεκινήστε με μια επίσκεψη ( με αντιγραφή/επικόλληση) στο:

http://www.windowsdeal.com/w/okayfreedom-vpn-premium-100-discount/


   πατήστε ( 1 )...



...συμπληρώστε ένα έγκυρο email, ξετσεκάρετε το box (εάν δε θέλετε να λαμβάνετε "άχρηστες'' ειδοποιήσεις, τσεκάρετε το "Δεν είμαι ρομπότ" και κατόπιν "Send".



Μεταβείτε στο "γραμματοκιβώτιο" σας, επισκεφθείτε τη διεύθυνση που σας έχει σταλθεί, κατεβάστε και εγκαταστήστε στο αρχείο .exe.


   Αντιγράψτε τον "Premium code" που λάβατε με email (μαζί με τη διεύθυνση)...


κάνετε κλικ στο εικονίδιο που δημιουργήθηκε στη γραμμή εργασιών, επιλέξτε ( 1 ) και επικολλήστε για να ενεργοποιήσετε την Premium έκδοση.