47 Ετών και Ελληνίδα η πιο Όμορφη Γυναίκα του Κόσμου για το 2016, Σύμφωνα με το People

Jennifer Aniston



Η Ελληνικής καταγωγής,  47 ετών (πλέον),  η Γενοβέφα Ιωάννα Αναστασάκη, όπως είναι το πραγματικό της όνομα, είναι η πιο όμορφη γυναίκα του κόσμου για το 2016, σύμφωνα με το περιοδικό People.

Jennifer Aniston 1

Η Jennifer Aniston, μπορεί να είναι ένα από τα πιο όμορφα αστέρια του Hollywood, παρόλα αυτά ένιωσε ιδιαίτερα κολακευμένη όταν της ανακοινώθηκε η είδηση.

Jennifer Aniston 2

H Jennifer δηλώνει ότι παλιά ήταν παχουλή και δεν πρόσεχε καθόλου τη διατροφή της. Πλέον όμως, η όμορφη ηθοποιός συνδυάζει τη διατροφή της με ωριαία άσκηση, τουλάχιστον 6 ημέρες την εβδομάδα. Είναι παντρεμένη με τον Justin Theroux και δηλώνει ευτυχισμένη: «Μαγειρεύουμε και κάνουμε γυμναστική μαζί. Με κάνει να γελάω και μου αρέσει το ότι είναι έξυπνος και ταλαντούχος σε ότι κάνει.»

Jennifer Aniston 3

Στην ερώτηση πώς ορίζει την ομορφιά, απάντησε: «Εσωτερική αυτοπεποίθηση - ειρήνη - γαλήνη - καλοσύνη - ειλικρίνεια. Μια ζωή που να τη ζεις καλά. Έχοντας περάσει από διάφορα, δεν νιώθω ντροπή για πράγματα που δεν έχουν πάει με τον τρόπο που θεωρούσα ότι θα έπρεπε. Δεν πρέπει να επιτρέπεις στους άλλους να κριτικάρουν τη ζωή σου και να σε κάνουν να νιώθεις σαν να έχεις αποτύχει σε κάτι. Αυτό είναι απλά τοξικό».

Jennifer Aniston 4