Δωρεάν Oxynger KeyShield: Προστασία Κωδικών,
Τραπεζικών Στοιχείων και Πιστωτικών Καρτών

Δωρεάν Oxynger KeyShield
Η πιο ύπουλη και επικίνδυνη μορφή malware είναι οι keyloggers. Καλά κρυμμένοι στο σύστημα καταγράφουν ότι γράφουμε στο πληκτρολόγιο ότι κάνουμε copy - paste παρέχοντας έτσι τη δυνατότητα στους Hacker να υποκλέψουν αριθμούς πιστωτικών καρτών, προσωπικούς κωδικούς, τραπεζικά στοιχεία κ.λ.π.


Η εταιρία Oxynger μας παρέχει τη λύση για το πως θ' αποφύγουμε να πέσουμε θύμα τέτοιων ενεργειών και μάλιστα εντελώς δωρεάν, με το KeyShield ...


Είναι ένα εικονικό πληκτρολόγιο που χρησιμοποιούμε όταν πρόκειται να εισάγουμε κωδικούς η οποιαδήποτε άλλα προσωπικά στοιχεία που πρέπει κι επιβάλετε να μείνουν κρυφά από επίδοξους εισβολείς,  οι οποίοι  όσο παν αυξάνουν δραστηριότητα και τεχνικές, με ραγδαίο ρυθμό μάλιστα.


Για να το αποκτήσουμε αρκεί μια επίσκεψη στο  www.oxynger.comΣτη σελίδα που θ' ανοίξει απλά πατάμε  Download  για να κατεβάσουμε το Zip αρχείο (χωρίς Installer), να το αποσυμπιέσουμε και να το τρέξουμε.

Το KeyShield είναι Portable λογισμικό, δηλαδή δε χρειάζεται εγκατάσταση, μπορούμε να το 'χουμε μαζί μας, σε κάποιο USB Stick και να το ''τρέξουμε'' σε οποιαδήποτε συσκευή.

Προυπόθεση για να ''τρέξει'' σε Windows 7 είναι να έχουμε ενεργοποιημένο το Aero Effect και εγκατεστημένο το Net Framework 3.5 (εγκαθίσταται αυτόματα μέσω Windows Update).

Σε Windows 8 λειτουργικό σύστημα, ακολουθούμε τα παρακάτω βήματα:
Στο παράθυρο ''Εκτέλεση'' πατάμε  appwiz.cpl -> ok -> Ενεργοποίηση η απενεργοποίηση δυνατοτήτων των Windows -> τσεκάρουμε το box του Net Framework 3.5 -> Λήψη αρχείων απ' το Windows Update.



Από τα Options του προγράμματος μπορούμε να επιλέξουμε  Random Keyboard Layout (είναι προεπιλεγμένο) και Generate για να αποτρέψουμε την παρακολούθηση του δείκτη του ποντικιού από Keyloggers, ανακατατάσσοντας  κάθε φορά τη σειρά αριθμών και γραμμάτων, Shoulder Surfing Protection για να μην φωτίζουν τα πλήκτρα στο πάτημα τους κ.α.