Δωρεάν Ashampoo Backup 2016
Προσφορά, Μόνο για Λίγες Ημέρες!

Δωρεάν Ashampoo Backup 2016
Το Ashampoo Backup 2016, καλύπτει όλα τα βασικά στοιχεία της δημιουργίας αντιγράφων ασφαλείας και αποκατάστασης. Απλά επιλέγετε το διαμέρισμα δίσκου, τη θέση αποθήκευσης, το χρόνο και είστε έτοιμοι! Από τώρα και στο εξής, θα κάνετε backup τα αρχεία σας με ασφάλεια στο παρασκήνιο και με μέγιστη ασφάλεια, με ελάχιστη προσπάθεια.


Η επαναφορά αντιγράφων ασφαλείας είναι εξίσου εύκολη με τη δημιουργία τους. Επαναφέρετε τα αρχεία σας με Το Ashampoo Backup 2016 ή χρησιμοποιήστε τη μονάδα δίσκου/flash έκτακτης ανάγκης σε περίπτωση ολικής βλάβης του συστήματος, για ανάκτηση δεδομένων, γρήγορα και με ασφάλεια.
§

Για να το αποκτήσετε, ξεκινήστε με μία επίσκεψη (με αντιγραφή - επικόλληση) στο
http://www.windowsdeal.com/w/ashampoo-backup-discount-coupon-code/


κι επιλέξτε  Download  .


Αν είναι η πρώτη φορά που επισκέπτεστε τη σελίδα συμπληρώστε
ένα έγκυρο e-mail (Περίπτωση Ααν όχι, απλά κάντε ''Login'' (Περίπτωση Β).Κατόπιν επιλέξτε...(Μόνο Περίπτωση Α)  Μεταβείτε στο mail σας, κάντε κλικ στο σύνδεσμο
που σας έχει σταλθεί.   (Περίπτωση Α+Β) Πατήστε ( 1 ) για τη λήψη του .exe αρχείου...  τρέξτε το, στο παρακάτω παράθυρο πατήστε ( 2 )...
συμπληρώστε το e-mail και πατήστε ( 3 )... (δημιουργήστε έναν λογαριασμό στο Ashampoo και επιβεβαιώστε με κλικ στον σύνδεσμο που θα σταλθεί με e-mail, αν δεν έχετε ήδη)

και κατόπιν ( 4 ), (εάν δεν θέλετε να δημιουργήσετε πλήρη λογαριασμό).
Σε μερικά δευτερόλεπτα θα εμφανιστεί το δωρεάν κλειδί · κάνετε το αντιγραφή...
επικολλήστε στο ( 5 ), πατήστε ( 6 )...
και τελειώστε την εγκατάσταση, ακολουθώντας απλά τη διαδικασία.
Το Ashampoo Backup 2016 θα εγκατασταθεί στη γλώσσα σαςαυτόματα.