Δωρεάν Panda Internet Security 2016
Προσφορά Λίγων Ημερών!

Δωρεάν Panda Internet Security 2016
Το Panda Internet Security 2016, επιτρέπει το σκανάρισμα του PC σας για κακόβουλο λογισμικό, με καθορισμένο τύπο σάρωσης. Περιλαμβάνει επίσης μια εξειδικευμένη μονάδα για την προστασία των παιδιών από την επικίνδυνη πλοήγηση στο διαδίκτυο, με το γονικό τμήμα ελέγχου. Επιπλέον, ενσωματώνει firewall και anti-spam λειτουργείες, έτσι ώστε οι συνδέσεις του δικτύου σας και το ηλεκτρονικό σας ταχυδρομείο να είναι πάντα υπό προστασία. Λόγω της ενσωματωμένης προστασίας  ταυτότητας,  μπορεί  να  αποτρέψει την  κλοπή  η τη  διαρροή  εμπιστευτικών  δεδομένων.

Παρά τις πολλαπλές λειτουργίες, η εφαρμογή έρχεται με μια διαισθητική διεπαφή χρήστη, όπου κάθε λειτουργία μπορεί να ενεργοποιηθεί ή να απενεργοποιηθεί εύκολα.

Η δωρεάν προστασία, ισχύει για 6 μήνες,
χωρίς καμία περαιτέρω υποχρέωση.

§

Για να το αποκτήσετε, ξεκινήστε με μία επίσκεψη (με αντιγραφή/επικόλληση) στο


http://www.windowsdeal.com/w/panda-internet-security-2016-discount-coupon-code/

κι επιλέξτε  Download .


Αν είναι η πρώτη φορά που επισκέπτεστε τη σελίδα συμπληρώστε
ένα έγκυρο e-mail  (Περίπτωση Ααν όχι, απλά κάντε ''Login''  (Περίπτωση Β.Κατόπιν επιλέξτε... (Μόνο Περίπτωση Α  Μεταβείτε στο mail σας, κάντε κλικ στο σύνδεσμο
που σας έχει σταλθεί. (Περίπτωση Α+Β)  Πατήστε  1  για τη λήψη του .exe αρχείου.
(δεν απαιτείται κωδικός)Για την εγκατάσταση ενδεχομένως, θα ζητηθεί απεγκατάσταση του ήδη εγκατεστημένου προγράμματος προστασίας.