Δωρεάν Αποστολή Fax από PC, Android και iOS Συσκευή - HelloFax

Δωρεάν-Αποστολή-Fax-PC-HelloFaxΑν  και σήμερα θεωρείται "ξεπερασμένη" σαν διαδικασία, υπάρχουν περιπτώσεις που η αποστολή ή η λήψη ενός τηλεομοιότυπου ή fax, όπως το συνηθίσαμε, είναι απαραίτητη. To ►HelloFax είναι μία online υπηρεσία που σας παρέχει τη δυνατότητα αποστολής -μέχρι και 5 σελίδες ημερησίως- δωρεάν από το PC σας, σε ~ 70 χώρες, μεταξύ των οποίων η Ελλάδα και η Κύπρος.Προσφέρει επίσης και πολλές ακόμη -επί πληρωμή- δυνατότητες,
όπως το να λάβετε ένα fax στον υπολογιστή σας.Ξεκινήστε με τη δημιουργία λογαριασμού στο HelloFax.

Η διαδικασία είναι απλή και ακόμη πιο σύντομη αν έχετε Microsoft ή Google λογαριασμό.
Αφού επιλέξετε το δωρεάν πλάνο ( 1  -  2 ) στο κάτω μέρος της σελίδας...


   συμπληρώστε ένα email  3  (που υφίσταται)...


...για να λάβετε ειδοποίηση επιβεβαίωσης εγγραφής, στην οποία κάνετε επαλήθευση του λογαριασμού με κλικ στο σύνδεσμο. Κατόπιν, επιλέξτε κωδικό και είστε έτοιμοι!
(Στην πρώτη σύνδεση, θα ερωτηθείτε αν θέλετε να λαμβάνετε το fax και με e-mail.)


Αρχικά θα πρέπει να ανεβάσετε στην υπηρεσία το αρχείο που επιθυμείτε να στείλετε από τον υπολογιστή σας ή από τις cloud υπηρεσίες cloud υπηρεσίες που υποστηρίζει.


               
Αφού το ανεβάσετε, έχετε τη δυνατότητα να κάνετε αλλαγές, να το υπογράψετε, κ.λπ.

Μπορείτε να συμπληρώσετε τον αριθμό fax του παραλήπτη ή και να προσθέσετε πολλαπλούς παραλήπτες, προσθέτοντας πάντα μπροστά τον κωδικό κάθε χώρας

(π.χ. για Ελλάδα βάζετε +30 πριν το νούμερο).

Σημαντικό! ξετσεκάρετε την επιλογή Send high resolution & color version of fax, ειδάλλως ο παραλήπτης δε θα λάβει παρά μία ειδοποίηση που θα τον παραπέμπει σε μία σελίδα στην οποία θα μπορεί να δει το μήνυμα.

Έχετε τη δυνατότητα να προσθέσετε και Cover Page, που -στη δωρεάν έκδοση- θα περιέχει υποχρεωτικά και το Sent via HelloFax (μικρό το «κακό»).


Πατήστε Send, εφόσον είστε έτοιμοι και αμέσως μετά θα λάβετε επιβεβαίωση αποστολής,

ενώ μόλις το fax φτάσει στον παραλήπτη, θα ειδοποιηθείτε με email. 


Η μορφή του fax θα είναι αυτή: