Κι Όμως! Κάποιοι Επιμένουν πως Καλώς (!) Αποφυλακίστηκε ο Αφγανός Φονιάς της 19χρονης Γερμανίδας Φοιτήτριας - Video/ΝτροπήΚι αν δεν κάθονταν 1.5 χρόνο φυλακή και κάθονταν 3 ή 4 τι θα γινόταν..? πάλι θα σκότωνε! Είναι ένα από τα «επιχειρήματα» των υποστηρικτών (και ωφελούμενων οικονομικά, φυσικάτου περίφημου νόμου Παρασκευόπουλου. Ναι! υπάρχουν ακόμα και επιμένουν, μάλιστα, στην άποψη τους για την αποφυλάκιση του Αφγανού φονιά της 19χρονης, εθελόντριας σε καταυλισμό προσφύγων, Γερμανίδας φοιτήτριας.

Όταν έχουν το θράσος και εκφράζουν χωρίς καμία απολύτως ντροπή τέτοιες απόψεις μπροστά σε μια μάνα που έχασε το παιδί της (και αυτή) από "ευεργετημένα" από τον νόμο/ντροπή σκουπίδια, τι μπορεί να περιμένει κανείς από τέτοιου είδους άτομα..? Τι μπορεί να νοιώθουν άραγε (αν νοιώθουν), βλέποντας το πρόσωπο αυτού του αδικοχαμένου άγγελου...


Αλλά τα πολλά λόγια είναι φτώχεια -και δε μας χρειάζεται άλλη- ... Δείτε όλο το βίντεο (αν αντέχετε) και βγάλτε τα συμπεράσματα σας. Μέσα σε όλη την "ξετσιπωσιά" ακούγονται και κάποιες αλήθειες.