Δωρεάν CyberLink AudioDirector 6. Προσφορά, Μόνο για Λίγες Ημέρες! [+Video]

free-CyberLink-AudioDirector-6-fullΤο δωρεάν CyberLink AudioDirector 6 -προσφορά που ισχύει για λίγες ημέρες ακόμη- σας δίνει τον απόλυτο έλεγχο στο μοντάζ, τη μίξη και το mastering του soundtrack βίντεο σας, τα ηχητικά των εφέ ακόμη και των διαλόγων. Ισχυρά εργαλεία αποκατάστασης σας επιτρέπουν να επαναφέρετε και να εργαστείτε αρχεία με ελαττώματα ήχου ή ατέλειες, διασφαλίζουν την αποτελεσματική round-trip επεξεργασία και μειωμένους χρόνους παραγωγής. Μπορείτε επίσης να επεξεργαστείτε άμεσα  ήχους  σε  υπάρχοντα  βίντεο  και  να τα  αποθηκεύσετε  σε δημοφιλείς  μορφές  αρχείων.

§

Για να το αποκτήσετε, ξεκινήστε με μια επίσκεψη (με αντιγραφή/επικόλληση)
στο

http://sharewareonsale.com/s/cyberlink-audiodirector-giveaway-coupon-sale


...επιλέξτε  ....



...συμπληρώστε τα απαραίτητα -με e-mail που υφίσταται- πατήστε  2  ...


...τρέξτε το .exe αρχείο που θα λάβετε και ακολουθήστε τη διαδικασία της εγκατάστασης, επιλέγοντας "No" στην πρόταση για εγκατάσταση του Notifier
- αν δε θέλετε να λαμβάνετε "ενοχλητικά" μηνύματα.



Στην εκκίνηση του προγράμματος, επικολλήστε το licence key που λάβατε με e-mail, στη διεύθυνση που συμπληρώσατε στην παραπάνω φόρμα, για την ενεργοποίηση του CyberLink AudioDirector 6.



Τέλος, (προαιρετικά) απ' επιλέξτε ότι είναι τσεκαρισμένο και επιλέξτε
"Skip Registration"



Δείτε το video/παρουσίαση του προγράμματος, από το CyberLinkChannel,στο οποίο μπορείτε να βρείτε πολλά ακόμη χρήσιμα, που θα σας βοηθήσουν στην αξιοποίηση των δυνατοτήτων του CyberLink AudioDirector 6.