Ινδία: Ανθρωποθυσία 10χρονου Παιδιού, Κατ' εντολή Μάγου/Θεραπευτή

india-anthropothisia-10-etonΘύμα ανθρωποθυσίας, την οποία φέρεται να συνέστησε ένας... μάγος (!?), πιστεύεται ότι έπεσε 10 ετών κοριτσάκι στη νότια Ινδία.
Όπως μετέδωσε το BBC, επικαλούμενο αστυνομικές πηγές, για την υπόθεση έχουν γίνει έως τώρα τρεις συλλήψεις.Τη θυσία του άτυχου κοριτσιού φέρεται να συνέστησε ένας θεραπευτής-μάγος, ως θεραπεία για έναν παράλυτο άνδρα. Είπε στην οικογένεια ότι η θυσία θα έλυνε τα μαύρα ξόρκια και τα προβλήματά του ανάπηρου ανθρώπου. 

Οι αστυνομικές αρχές έχουν ως τώρα συλλάβει 2 αδέλφια του παράλυτου άνδρα, ενώ υπό κράτηση έχει επίσης τεθεί ένα 17 ετών αγόρι, που πιστεύεται ότι ήταν συνεργός στην απαγωγή και τη δολοφονία του κοριτσιού. Αξιωματικός της αστυνομίας ανέφερε πως υπάρχουν κι άλλοι ύποπτοι που συνέβαλαν στο έγκλημα και δεν απέκλεισε επιπλέον συλλήψεις.

Το αποτρόπαιο έγκλημα αποκαλύφθηκε όταν το πτώμα του παιδιού βρέθηκε μέσα σε πλαστική σακούλα, σε απομακρυσμένη, ερημική περιοχή. Στην ίδια περιοχή έχουν βρεθεί επίσης αντικείμενα που πιστεύεται ότι χρησιμοποιήθηκαν ως σύνεργα στις τελετές μαύρης μαγείας.

Πηγή: skai.gr