Δωρεάν Zemana Antimalware Premium. Προσφορά, Μόνο για Λίγες Ημέρες!

free-Zemana-AntiMalware-premium«Καθαρίστε» τον υπολογιστή σας σε λίγα λεπτά, με το Zemana Antimalware Premium, το οποίο μπορείτε να αποκτήσετε δωρεάν με την προσφορά που ισχύει για λίγες μόνο ημέρες! Δεν αποκλείει μόνο τους ιούς αλλά και άλλες πιθανές απειλές όπως κακόβουλο λογισμικό, trojans, root-kits, ransomware, boot-kits και zero day malware, σε πραγματικό χρόνο.

Βοηθά επίσης στη βελτίωση της online εμπειρίας σας με την αφαίρεση όλων των ενοχλητικών pop-ups και γραμμών εργαλείων από τον browser, είδος που συχνά φτάνει προεγκατεστημένο με διάφορα downloads και αναβαθμίσεις.

Xρησιμοποιεί Pandora Real Time Sandbox Technology για τον εντοπισμό και την εξάλειψη των απειλών, η οποία αφήνει τα zero-day malware, power-less. Όσο για τη λειτουργικότητα του, έρχεται "συσκευασμένο" σε ένα από τα ελαφρύτερα μεγέθη αρχείων σε αυτό το επίπεδο προστασίας, χρησιμοποιώντας μόνο 5MB χώρου στο δίσκο.

§

Για να το αποκτήσετε, ξεκινήστε με μια επίσκεψη (με αντιγραφή/επικόλληση)
στο

http://sharewareonsale.com/s/zemana-antimalware-giveaway-coupon-sale


...επιλέξτε  ....



...συμπληρώστε τα απαραίτητα -με e-mail που υφίσταται- πατήστε  2  ...

(Εναλλακτικά, μπορείτε να κατεβάσετε την Portable έκδοση από τον σύνδεσμο που λάβατε, μαζί με το licence key, στο e-mail που δώσατε στην παραπάνω φόρμα.)


...τρέξτε το .exe αρχείο που θα λάβετε και ακολουθήστε τη διαδικασία της εγκατάστασης, επιλέγοντας "No" στην πρόταση για εγκατάσταση του Notifier
- αν δε θέλετε να λαμβάνετε "ενοχλητικά" μηνύματα.



Στον αρχικό πίνακα επιλέξτε  3  , επικολλήστε το licence key και πατήστε  4  για την ενεργοποίηση της Premium έκδοσης του Zemana Antimalware.