Laptop ASUS Vivobook 15", Intel Core i3, Μόνο 469€ - MediaMarkt

Laptop-ASUS-Vivobook-15-IntelCorei3-469-MediaMarkt
Full HD, RAM 8GB DDR4, Σκληρός Δίσκος 256GB SSD, Κάρτα Γραφικών GeForce 920M 2GB, Δωρεάν Μεταφορικά και 24 Άτοκες Δόσεις, Προσφορά  από  τη MediaMarkt.


Απόκτησε το laptop ASUS VivoBook X541UJ-DM353T με 469 ευρώ, 24 άτοκες δόσεις και δωρεάν μεταφορικά! Θα γίνει το πιο χρήσιμο εργαλείο για την εργασία σου αλλά και το απόλυτο κέντρο διασκέδασης για τον ελεύθερο χρόνο σου.

Είναι κατασκευασμένο από άριστης ποιότητας υλικά, σχεδιασμένο να ξεχωρίζει και μόλις 1.9kg για να το μεταφέρεις με ευκολία.

Ενσωματώνει Full HD οθόνη 15.6’’ η οποία θα σου προσφέρει πεντακάθαρη - υψηλής ευκρίνειας εικόνα, ακόμη και σε συνθήκες έντονου φωτισμού, χάρη στην υψηλή φωτεινότητα των 200nits. Σχεδιασμένη να προστατεύει και τα μάτια σου, ώστε να χρησιμοποιείς το laptop περισσότερες ώρες. Με τη λειτουργία Eye Care μειώνει τις εκπομπές του μπλε φωτός (υπεύθυνο για την έντονη κούραση των ματιών) έως και 33% σε σύγκριση με άλλες συμβατικές οθόνες.

Εντυπωσιακός εξίσου είναι και ο ήχος, με 2 ισχυρά ηχεία των 3 Watt αλλά και τεχνολογίες SonicMaster και ICEpower.

Η επεξεργαστική ισχύς προέρχεται από τον 6ης γενιάς Intel Core i3 αλλά και τα 8GB DDR4 μνήμης RAM ενώ με τον SSD 256GB, όλα τα προγράμματα αλλά και τα Windows 10, φορτώνουν ταχύτατα.

Στο laptop της ASUS θα βρεις όλες τις θύρες που θα χρειαστείς για να συνδέσεις τις περιφερειακές σου συσκευές όπως επίσης και USB 3.0 Type C, μεγάλο πληκτρολόγιο για άνετη συγγραφή κειμένων, άνετο touchpad αλλά και μπαταρία SuperBatt με έως 3 φορές περισσότερους κύκλους φόρτισης, σε σύγκριση με τις συμβατικές.

Για μεταφορά στη σελίδα
Πατήστε εδώ Button

 Δημοσιεύσεις - Προσφορές στο πεδίο αναρτήσεων, ενδεχομένως, ισχύουν για περιορισμένο χρονικό διάστημα