Brave Browser: Ο Πιο Γρήγορος και Εξαιρετικά Ασφαλής

Brave Browser

Ο Γενναίος αποτελεί τον ταχύτερο, με διαφορά, browser ενώ όσον αφορά τον τομέα της ασφάλειας / προστασίας, ενσωματώνει το extension "HTTPS Everywhere" που διασφαλίζει την περιήγηση μας, μαζί με εργαλεία για το μπλοκάρισμα των malware και της ανίχνευσης δραστηριότητας.


Είναι νεότατος! εμφανίστηκε στις αρχές του '16 από συνιδρυτή του Mozilla Firefox. Βασίζεται στον κώδικα του Chromium (με περιορισμούς) χρησιμοποιώντας τις μηχανές του Chrome αλλά και  του Firefox.

O Brave υποστηρίζει την εισαγωγή των αγαπημένων (HTML), διαθέτει Download Manager και αυξάνει δραστικά την ταχύτητα περιήγησης με τη χρήσιμη λειτουργία της εμφάνισης περιεχόμενου των καρτελών του παρασκηνίου, με απλό σύρσιμο του δείκτη στην αντίστοιχη μπάρα. Υποστηρίζει όλα σχεδόν τα λειτουργικά συστήματα.

Ως «αρνητικά» χαρακτηριστικά θα μπορούσε καταλογήσει κανείς ότι: δέχεται λίγα extensions (προς το παρόν - χάριν ταχύτητας/προστασίας ), δεν υποστηρίζει Ελληνικά, δεν δέχεται παραμετροποίηση - αλλαγές εμφάνισης και δεν έχει ενσωματομένο flash player [θα πρέπει να «μπείτε στον κόπο» να εγκαταστήσετε την special version του Pepper Flash από την Adobe]


Δοκιμάστε τον! brave.com