Οι Προφητείες του «Συνωμοσιολόγου» Alex Jones για την Ελλάδα, το 2010 (Video)

alex-jones-infowars
Ο Alexander Emerick Jones (γεννημένος στις 11/02/74) είναι ένας Αμερικανός ακροδεξιός ραδιοφωνικός παραγωγός και -για πολλούς- μεγάλος συνωμοσιολόγος. Φιλοξενεί το The Alex Jones Show από το Austin του Texas και τον ιστότοπο InfoWars.com, που έχει χαρακτηριστεί ως σελίδα ψευδών ειδήσεων.

Ο Jones αποτέλεσε το κέντρο πολλών αντιπαραθέσεων. Έχει κατηγορήσει, μεταξύ άλλων, την αμερικανική κυβέρνηση ότι εμπλέκεται στο βομβαρδισμό της Οκλαχόμα, τις επιθέσεις της 11ης Σεπτεμβρίου και τη μαγνητοσκόπηση των πλαστών προσγειώσεων στη Σελήνη για την απόκρυψη της μυστικής τεχνολογίας της.

Έχει ισχυριστεί ότι αρκετές κυβερνήσεις και μεγάλες επιχειρήσεις συμφώνησαν να δημιουργήσουν τη λεγόμενη Νέα Παγκόσμια Τάξη μέσω «κατασκευασμένων οικονομικών κρίσεων, εξελιγμένων τεχνολογιών επιτήρησης και - πάνω από τρομοκρατικές επιθέσεις σε όλα τα μέσα εργασίας που τροφοδοτούν την εκμεταλλεύσιμη υστερία».


Το New York magazine, περιγράφει τον Τζόουνς ως
«κορυφαίο συνωμοσιολόγο της Αμερικής».Το Προφητικό Άρθρο του Alex Jones το 2010
για την Ελλάδα

Το άρθρο του Jones το 2010 για την Ελλάδα, είναι περισσότερο επίκαιρο από ποτέ. Περιγράφει, σαν να είναι σήμερα, την κατάσταση που επικρατεί στην χώρα μας και στον κόσμο.

Εξηγεί όμως και μια πολύ σημαντική λεπτομέρεια: Το γιατί ήταν τόσο σημαντικό να υποταχθεί ο ελληνικός λαός και να του φορτώσουν τόσο βαριά «σάβανα».

Αποκλειστική συνέντευξη του Alex Jones που είχε δοθεί στην δημοσιογράφο Helen Skopis, με βάση ερωτήματα που του έθεσαν μέλη του φόρουμ Ιδεογραφήματα και αποσπάσματά της δημοσίευσε η εξαίρετη ιστοσελίδα Κόκκινος Ουρανός.

Μεταξύ άλλων, αναφέρει:

Πρώτο μέρος της συνέντευξης
….και είναι πάντα η ίδια ιστορία. Το 2002, ο ρεπόρτερ του BBC, Greg Palast έβγαλε μυστικά έγγραφα του Δ.Ν.Τ. και της Παγκόσμιας Τράπεζας, που επιβεβαίωναν αυτό που ήδη γνωρίζαμε. Μπαίνουν, πουλάνε παράγωγα, πουλάνε κακές επενδύσεις σε κυβερνήσεις με πρόθεση (τώρα έχουμε e-mail της Goldman Sachs που το δείχνει αυτό, εδώ στις Η.Π.Α.) με πρόθεση να καταστρέψουν τη χώρα σας.

Στη συνέχεια ασκούν οικονομική τρομοκρατία, ελέγχοντας τους υπουργούς οικονομικών σας και άλλους, και μετά σου λένε ότι σου έβαλαν οικονομικό πιστόλι στον κρόταφο κι αν δεν τους δώσεις τις μισές συντάξεις…αν δεν τους αφήσεις να μαζέψουν τους φόρους, αν δεν παραδώσεις τις υποδομές σου…στις ιδιωτικές κεντρικές τράπεζες, που δημιούργησαν αυτό το χρέος απ’το τίποτα…θα έχεις χειρότερη ύφεση.

Οι περισσότερες χώρες συνθηκολογούν την πρώτη φορά. Μετά από χρόνια, γίνεται κι΄αλλη κατάρρευση…τότε παίρνουν τα υπόλοιπα χρήματα των συντάξεών σας. Οπότε, είναι μαφία. Πρέπει να τους πείτε όχι τώρα. Θα είναι οδυνηρό και πολύ σκληρό για τη χώρα σας αλλά αν δεν τους πετάξετε έξω με ένα όχι όπως έκανε η Ισλανδία…θα χειροτερέψει.

Αυτό είναι το κόλπο. Βγάζουν χρήμα στην άνοδο… μετά σε κρατάνε όμηρο με το οικονομικό όπλο που δημιούργησαν. Βασικά σε κάνουν σκλάβο των χρεών, αλλιώς απειλούν να σε ρίξουν σε μεγαλύτερη ύφεση.

Θα βρεθείτε σε μόνιμη ύφεση, θα γίνετε τριτοκοσμικοί στην οικονομική κυριαρχία αν δεν πείτε όχι. Είναι σαν το πόδι που έχει γάγγραινα. Δεν σώζεται. Δε θέλεις να το κόψεις, αλλά πρέπει, αλλιώς θα πεθάνεις.


video από vasoula2908

Δεύτερο μέρος της συνέντευξης
...δεν υπάρχει αμφιβολία ότι είναι οργανωμένη. Δεν υπάρχει αμφιβολία…ότι οι «πράσινοι» φόροι, οι φόροι προστιθέμενης αξίας που μπαίνουν παντού…είναι σχεδιασμένοι για να καταστρέψουν την οικονομία. Αυτό γίνεται εδώ. Οι Έλληνες το ζουν · εγώ προσπαθώ να το μελετήσω από μακρυά…αλλά δεν ξέρω ούτε το 1/10 απ’όσα ξέρει κάποιος στην Ελλάδα.

... Αλλά θα πω το εξής: Δεν νομίζω ότι το κάψιμο τραπεζών και παρόμοιες ενέργειες ωφελούν. Πρέπει να πάτε στα τοπικά δικαστήρια. Να «καταλάβετε» πολιτικά τις πόλεις σας. Να παραμείνετε οργισμένοι, να εστιάζετε, να είστε επιθετικοί. Να κυριαρχήσετε στα ΜΜΕ, να προωθήσετε εναλλακτικά ΜΜΕ. Βασικά, πρέπει να πάρετε σταδιακά τη χώρα σας πίσω.

Πήρα συνέντευξη και από ιδρυτές της Ε.Ε. Αυτό είναι το σχέδιό τους. Η Ε.Ε. σχεδιάζει να μπει και να καταστρέψει χώρες με οικονομικό (σαν παραστρατιωτικό) πραξικόπημα. Θα επιλέγουν μία μία τις χώρες, εξαγριώνοντας τους άλλους πληθυσμούς… που θα πρέπει να πληρώσουν τη «βοήθεια» για την Ελλάδα. Τα Μ.Μ.Ε. ψεύδονται λέγοντας… πως αυτή η βοήθεια είναι για τον Ελληνικό λαό, ενώ είναι για τις offshore τράπεζες.

Οι λαοί πρέπει να σταθούν απέναντι στην οικονομική ολιγαρχία · ή αυτοί ή εμείς!

Έχετε μια κυβέρνηση-μαριονέτα που προδίδει το Ελληνικό έθνος. Η Ελλάδα αιχμαλωτίζεται οικονομικά κι ότι πρέπει να πάρετε πίσω την κυβέρνησή σας και να διώξετε τους αλήτες-κλέφτες από κάθε κυβερνητικό πόστο που υποβοήθησαν αυτή την τυραννία. Γιατί όταν ενδώσετε στην τυραννία, αυτή θα σας καταστρέψει. Τα πράγματα θα χειροτερέψουν αν δεν πάρει ο λαός σας πίσω τη χώρα.

Ολος ο κόσμος παρακολουθεί τι γίνεται στην Ελλάδα τώρα. Σαν τους 300 του Λεωνίδα. Σαν αυτό που έγινε στη μάχη του Μαραθώνα. Αν εμποδίσετε την τραπεζική δικτατορία, κυριολεκτικά θα σώσετε όλο τον πλανήτη… από την παγκόσμια ύφεση και την κατάρρευση.

Οπότε η Ελλάδα είναι στην αιχμή του δόρατος στην πρώτη γραμμή για τον δυτικό πολιτισμό, που πολεμάει τις ιδιωτικές τράπεζες (οι οποίες λένε ανοιχτά πως θέλουν να βάλουν τέλος στη βιομηχανία) θέλουν να επιβάλλουν πρόγραμμα λιτότητας και νέα εποχή σκοταδισμού, με μια ψευτο-περιβαλλοντική νεοεποχίτικη φορολογική επιδρομή.

video από vasoula2908

Αυτά είναι τα λόγια (2010) του "Μεγαλύτερου Συνωμοσιολόγου της Αμερικής"...

Αν αυτά είναι τα ασύστολα, μεγάλα ψεύδη ενός ακραίου, δεξιού συνωμοσιολόγου κι εμείς, ως λαός, βιώνουμε τις μεγάλες αλήθειες των «προοδευτικών», «δημοκρατικών» κυβερνήσεων πιστεύοντας τις "πληροφορίες" που αναπαράγονται από «έγκριτα» μή κατευθυνόμενα ΜΜΕ, η αφεντιά μου έχει την εντύπωση ότι... ΚΆΤΙ ΔΕΝ ΠΑΕΙ ΚΑΛΑ..!