Επίθεση σε Ζουράρι στο Συλλαλητήριο της Θεσσαλονίκης - Βίντεο

Επίθεση σε Ζουράρι στο συλλαλητήριο της Θεσσαλονίκης
Προπηλακίστηκε ο πρώην υφυπουργός παιδείας Κώστας Ζουράρις από μερίδα συγκεντρωμένων στο συλλαλητήριο ενάντια στο ξεπούλημα του ονόματος της Μακεδονίας ΜΑΣ. Όπως φαίνεται στο βίντεο, ομάδα διαδηλωτών τον αποδοκίμασε έντονα κι επιχείρησε να τον λιντσάρει · χρειάστηκε να τρέξει αρκετά μέτρα, για να γλιτώσει απ' το εξοργισμένο πλήθος... ο λαλίστατος καθηγητής...

Άρον άρον, άνδρες της προσωπικής του φρουράς τον έβαλαν σε όχημα της αστυνομίας και φυγαδεύτηκε, κυριολεκτικά την τελευταία στιγμή. Ωστόσο, συνεργάτες του σε δηλώσεις τους σε ΜΜΕ, τόνισαν ότι ο Ζουράρις δέχθηκε αποδοκιμασίες και γιουχαΐσματα, αλλά όχι επίθεση, υπογραμμίζοντας ότι είναι καλά στην υγεία του.


Δήλωση ΑΝΕΛ: Φασιστική ενέργεια 

Οι Ανεξάρτητοι Έλληνες κάνουν λόγο για (τι άλλο?) φασιστική ενέργεια.

Σε δήλωσή της η εκπρόσωπος του κόμματος, Μανταλένα Παπαδοπούλου, ανέφερε: Συνιστά φασιστική ενέργεια και είναι απολύτως καταδικαστέος ο προπηλακισμός που δέχθηκε ο βουλευτής και μέλος της Κοινοβουλευτικής Ομάδας των Ανεξάρτητων Ελλήνων κ. Κώστας Ζουράρις, στη διάρκεια του σημερινού συλλαλητηρίου.
και κατέληξε: Φασιστικές συμπεριφορές δεν έχουν θέση σε μια δημοκρατία, ούτε στις εκδηλώσεις διαμαρτυρίας για τη Μακεδονία μας.
               

Επιχείρησαν να Λιντσάρουν τον Ζουράρι