Δωρεάν AV Music Morpher Gold 5.0.59. Προσφορά, Μόνο για Σήμερα!

free-AV-Music-Morpher-Gold-5.0.59
Το, δωρεάν με την προσφορά που ισχύει μόνο για σήμερα, AV Music Morpher Gold 5.0.59 είναι το απόλυτο πρόγραμμα επεξεργασίας αρχείων ήχου που μπορεί να παρέχει όλα τα απαραίτητα χαρακτηριστικά που θα χρειαστείτε.

Με μια καλά σχεδιασμένη διεπαφή χρήστη, το πρόγραμμα υπόσχεται να μετατρέψει κάθε ταπεινό PC σε ένα πλήρες στούντιο μουσικής, με ισχυρά και εύκολα στη χρήση εργαλεία ήχου.

Τα χαρακτηριστικά γνωρίσματα, εκτός άλλων, περιλαμβάνουν: ένα virtual DJ, μια νέα ενότητα μετατροπέων για τη μετατροπή των κομματιών σας σε οποιαδήποτε μορφή ήχου, τη Morpher ενότητα για την επεξεργασία και την προσθήκη επαγγελματικών εφέ, το περίφημο κατοχυρωμένο με δίπλωμα ευρεσιτεχνίας Voice Remover και Voice Extractor και μία έτοιμη προς χρήση συσκευή εγγραφής CD.

               


Λήψη και εγκατάσταση του AV Music Morpher Gold 5.0.59


Για να το αποκτήσετε επισκεφθείτε το
►giveawayoftheday.com

...επιλέξτε (1)......(2), συμπληρώστε ένα e-mail που υφίσταται, ξετσεκάρετε το (4) αν δε θέλετε να λαμβάνετε «ενολητικά» μηνύματα και πατήστε (3).Μεταβείτε στο γραμματοκιβώτιο σας και στη συνέχεια στη διεύθυνση που θα βρείτε στο e-mail που λάβατε, επιλέξτε (5)......για τη λήψη του .zip φακέλου, αποσυμπιέστε, μεταβείτε στη διεύθυνση που θα βρείτε στο αρχείο .readme, συμπληρώστε τα απαραίτητα (με το ίδιο e-mail)......και αντιγράψτε το Serial Number.      Τέλος, τρέξτε το αρχείο Setup, επικολλήστε το Serial Number, επιλέξτε (6)...  ...και Restart Now, για να ενεργοποιήσετε το Music Morpher Gold 5.0.59.