Δωρεάν iBeesoft Data Recovery - Προσφορά, Μόνο για Λίγες Ημέρες!

Δωρεάν iBeesoft Data Recovery
Το, δωρεάν λίγες μόνο ώρες ακόμα, iBeesoft Data Recovery είναι ένα ασφαλές και αποτελεσματικό λογισμικό αποκατάστασης στοιχείων των Windows που σας βοηθά να ανακτήσετε διαγραμμένα, μορφοποιημένα ή χαμένα αρχεία από τον υπολογιστή / διακομιστή, τον εξωτερικό σκληρό δίσκο, τη μονάδα SSD, τη μονάδα flash USB, την κάρτα μνήμης, την ψηφιακή φωτογραφική μηχανή και άλλους αφαιρούμενους δίσκους.

Τα ισχυρά εργαλεία ανάκτησης μπορούν να ανακτήσουν δεδομένα λόγω τυχαίας διαγραφής, μορφοποιημένων μονάδων δίσκου, φθοράς σκληρών δίσκων, προσβολής από ιούς, συντριβών συστήματος ή προγραμμάτων κ.λπ.

Ο πλήρης οδηγός και η διεπαφή χρήστη επιτρέπουν την εύκολη ανάκτηση δεδομένων. Προσφέρει δύο λειτουργίες σάρωσης που μπορούν να σας βοηθήσουν να βρείτε τα χαμένα δεδομένα, σε μόλις 3 βήματα.
               

Κατέβασμα και εγκατάσταση iBeesoft Data Recovery

    Για να το αποκτήσετε δεν είναι απαραίτητη ούτε καν η δημιουργία λογαριασμού · απλά επισκεφθείτε το ►Giveaway-club , επιλέξτε (1)...

Δωρεάν iBeesoft Data Recovery-1


...(2)...

Δωρεάν iBeesoft Data Recovery-2


...αντιγράψτε το κλειδί, αποσυμπιέστε το .zip φάκελο που θα λάβετε, τρέξτε το .exe αρχείο και ακολουθείστε τη διαδικασία της εγκατάστασης.

   Στο αρχικό παράθυρο κάνετε κλικ στο (3)...

Δωρεάν iBeesoft Data Recovery-3


...επικολλήστε το κλειδί, ενεργοποιήστε...

Δωρεάν iBeesoft Data Recovery-4


...και... ανακτήστε εύκολα ότι «χάσατε».

Δωρεάν iBeesoft Data Recovery-5