Τα Σχόλια των Δημοσιογράφων της ΕΡΤ για το Συλλαλητήριο της Θεσσαλονίκης (+Βίντεο)

Τα-Σχόλια-των-Δημοσιογράφων-της-ΕΡΤ-για-το Συλλαλητήριο-της-Θεσσαλονίκης
Η Κατερίνα Ακριβοπούλου και η υπόλοιπη "παρέα" της εκπομπής Δεύτερη Ματιά, της ΕΡΤ, σχολιάζουν με την... «αποδεδειγμένη αντικειμενικότητα» των κρατικών-κυβερνητικών τηλεοπτικών καναλιών, τα του συλλαλητηρίου της Θεσσαλονίκης.
               

Η «Αντικειμενικότητα» των Κρατικών Τηλεοπτικών Καναλιών

Με νοοτροπία και ύφος που θυμίζει "άλλες εποχές" και αφού -σχεδόν με μισή καρδιά- παραδέχθηκαν ότι "ήταν ένα μεγάλο συλλαλητήριο (αλλά οι διοργανωτές θα ήθελαν πολύ περισσότερο)", οι συντελεστές της εκπομπής «επιτέλεσαν το λειτούργημα της δημοσιογραφίας», υπερτονίζοντας "την ανθρωπογεωγραφία, τις ακρότητες και την νομιμοποίηση του Χρυσαυγιτισμού του συλλαλητηρίου".

Η κυρία Ακριβοπούλου θεώρησε ακρότητα την παρουσία ατόμων με στολές Μακεδονομάχων αναφέροντας τους ως "άτομα ντυμένα Παύλος Μελάς" και στάθηκε "στη νομιμοποίηση του ακροδεξιισμού και της πατριδοκαπηλίας", στοιχεία τα οποία -και μόνον αυτά- διέκρινε ως χαρακτηριστικά της διαμαρτυρίας των 500 και πλέον χιλιάδων ανθρώπων που βρέθηκαν στη Θεσσαλονίκη για να πουν όχι στο ξεπούλημα της ιστορίας της χώρας μας.

Η άλλη κυρία, της οποίας το όνομα μου διαφεύγει, απλά έθεσε το ερώτημα "πρόοδος ή συντήρηση" · ο άλλος κύριος, του οποίου επίσης το όνομα μου διαφεύγει, μεταξύ άλλων μίλησε για "λογική με όρους αρχαιότητας" και τόνισε πως "δεν τον εξέπληξε το μέγεθος του συλλαλητηρίου..! πίστευε μάλιστα πως θα είναι διπλάσιο από αυτό το οποίο ήτανε..."


Αυτό θα πει να βλέπει κανείς τα πράγματα όπως ακριβώς είναι..!
(...ή μήπως όχι..!?)
Είπαμε βρε παιδιά..! δεν είναι δυνατόν να υπάρχει αντικειμενική δημοσιογραφία...
ΑΛΛΆ ΌΧΙ ΚΙ ΈΤΣΙ..! ΈΛΕΟΣ..! 😄