Κυψέλη- Ο 25χρονος Δημήτρης που Εκτελέστηκε στη Φωκίωνος Νέγρη

25χρονος-Εκτελέστηκε-στη-Φωκίωνος-Νέγρη
Αυτός είναι ο μόλις 25 ετών Δημήτρης που έπεσε νεκρός από τη μαφιόζικη επίθεση στον πεζόδρομο της Φωκίωνος Νέγρη στη Κυψέλη.


Κουκουλοφόροι Πάνω σε Μοτοσυκλέτα Άνοιξαν Πυρ με 2 Πιστόλια 9mm

Μέσα σε κατάμεστο από θαμώνες μπαρ της Φωκίωνος Νέγρη, στην Κυψέλη, οι εκτελεστές φορώντας κουκούλες και γάντια κινήθηκαν προς τον 25χρονο · εκείνος προσπάθησε να διαφύγει, ωστόσο δεν τα κατάφερε.

25χρονος-Εκτελέστηκε-στη-Φωκίωνος-Νέγρη-3

Σύμφωνα με αυτόπτες μάρτυρες, δράστης και συνεργός επέβαιναν σε μοτοσικλέτα και πυροβόλησαν 6-10 φορές. Οι σφαίρες τραυμάτισαν σοβαρά τον νεαρό ο οποίος μεταφέρθηκε σε ιδιωτική κλινική αλλά δυστυχώς λίγη ώρα αργότερα, κατέληξε.

25χρονος-Εκτελέστηκε-στη-Φωκίωνος-Νέγρη-2

Ο 25χρονος που ήταν οργανωμένος φίλαθλος της ομάδας της Α.Ε.Κ. είχε απασχολήσει κατά το παρελθόν για διάφορες παρανομίες. Ήταν σεσημασμένος για ληστεία, ενώ είχε συλληφθεί και 4 φορές από την Υπ/νση Αντιμετώπισης Βίας σε αθλητικούς χώρους.

25χρονος-Εκτελέστηκε-στη-Φωκίωνος-Νέγρη-1

Σύμφωνα με τις Αστυνομικές εκτιμήσεις, η δολοφονία του αποδίδεται σε ξεκαθάρισμα λογαριασμών ανάμεσα σε κυκλώματα της νύχτας που πουλούν προστασία.

Το περιστατικό ερευνάται από την ΥΔΕΖΙ -Υποδιεύθυνση Δίωξης Εγκλημάτων κατά Ζωής- η οποία ελέγχει κάθε πιθανό στοιχείο της μαφιόζικης επίθεσης, με «κλειδί» τις κάμερες που βρίσκονται στα καταστήματα της περιοχής, ενώ ταυτόχρονα έχει εξαπολυθεί ανθρωποκυνηγητό για την σύλληψη των δραστών.
               

Μαφιόζικη δολοφονία 25χρονου στην Κυψέλη

Συχνό Φαινόμενο Παραβατικότητα και Συμπλοκές
στην Περιοχή

Κάτοικοι της Φ. Νέγρη θορυβημένοι από το γεγονός, που έρχεται να προστεθεί στα εκατοντάδες άλλα των τελευταίων ετών, καταγγέλλουν πως συμμορίες αλλοδαπών λυμαίνονται την περιοχή. Καταστήματα έχουν περάσει σε χέρια ξένων, με αποτέλεσμα να υπάρχει υψηλή παραβατικότητα τόσο σε ότι αφορά ναρκωτικά όσο και σε άλλες αξιόποινες πράξεις, όπως εκβιασμοί, σωματεμπορία κ.λπ.