Δωρεάν AceThinker Video Master για Windows και Mac. Προσφορά, Μόνο για Σήμερα! (+Video Tutorial)

free-AceThinker-Video-Master
Αποκτήστε δωρεάν το AceThinker Video Master 4.7.6 (η προσφορά ισχύει για περίπου 22 ακόμη ώρες). Παρέχει μια ολοκληρωμένη λύση που ικανοποιεί σχεδόν όλες τις ανάγκες σας σχετικά με τα αρχεία βίντεο. Η σουίτα αυτή διαθέτει audio/video converter, καταγραφή οθόνης, MV maker (δημιουργία άλμπουμ φωτογραφιών), πρόγραμμα επεξεργασίας, player και downloader.

Με λίγα μόνο κλικ, σας επιτρέπει να κατεβάσετε βίντεο από το διαδίκτυο (υποστηρίζονται 100+ ιστοσελίδες) να καταγράψετε την οθόνη του υπολογιστή σας, να επεξεργαστείτε, να βελτιώσετε την ποιότητα και να μετατρέψετε το αρχείο σε διάφορα φορμά.

Σημείωση: Το πρόγραμμα εγκατάστασης για Mac περιλαμβάνεται στο αρχείο. Παρέχεται δωρεάν για 1 χρόνο.
               

Δωρεάν Κατέβασμα και Εγκατάσταση του AceThinker Video Master 4.7.6

   Για να το αποκτήσετε επισκεφθείτε το ►giveawayoftheday, επιλέξτε (1)...



...(2), ξετσεκάρετε αν δεν επιθυμείτε να να λαμβάνεται ενημερώσεις, συμπληρώστε ένα e-mail το οποίο υφίσταται και πατήστε  Λήψη συνδέσμου ...


...στη συνέχεια "Click the link to download" για να λάβετε τον .zip φάκελο. Αποσυμπιέστε και βρείτε αναλυτικές πληροφορίες για την εγκατάσταση και την ενεργοποποίηση στο αρχείο Readme.

(Το Avast απέτρεψε την εγκατάσταση, αλλά το λογισμικό δεν περιέχει κάτι ύποπτο. Πιθανώς να χρειαστεί να τρέξετε το αρχείο Setup ως διαχειριστής)