Η Συγγνώμη του Cartoonist των Iron Maiden στους Έλληνες (Video)

alexander the great
Ο καρτουνίστας των Iron Maiden ζήτησε συγγνώμη από τους Έλληνες για το λάθος του στη σημαία της Μακεδονίας.

Το διάσημο heavy metal συγκρότημα Iron Maiden, που έχει κάνει μαθήματα ιστορίας για τη Μακεδονία, είναι ιδιαίτερα αγαπητό στην Ελλάδα · έχει γράψει μάλιστα κι ένα τραγούδι για το Μέγα Αλέξανδρο!

Πριν από ένα μήνα περίπου, ο Βραζιλιάνος καρτουνίστας, Βαλ Αντράντε, που έγινε διάσημος από τα μοναδικά καρτούν που βασίζονται στα τραγούδια των Iron Maiden, ανέβασε στο κανάλι του ένα βίντεο για τη σειρά «The Tales of The Iron Maiden».

Στο βίντεο αυτό, παρουσιάζεται και η καρτούν εκδοχή του τραγουδιού «Alexander The Great»:

Έκανε όμως ένα λάθος · στο βίντεο διακρίνεται ο Μέγας Αλέξανδρος να κρατά τη σημαία των Σκοπίων στα χέρια του, κάτι που φυσικά παρατήρησαν και τόνισαν πολλοί.

Έτσι το κανάλι The Maiden Cartoons, δημοσίευσε ένα ακόμη animation video για τη σειρά «The Tales Of The Iron Maiden» παρουσιάζοντας, αυτή τη φορά, την animation εκδοχή για το τραγούδι «Still Life».

Ενώ λοιπόν το clip του Still Life έχει τελειώσει, ο δημιουργός του αποκαθιστώντας την αλήθεια, επιθυμεί να βάλει κάποια πράγματα στη θέση τους.

Συγκεκριμένα, εμφανίζεται ανακοίνωση του σχετικά με το αντίστοιχο video για το τραγούδι Alexander The Great, στο οποίο ο δημιουργός παραδέχεται πως έχει κάνει ένα ΤΕΡΆΣΤΙΟ λάθος, χρησιμοποιώντας λάθος σημαία ως σημαία της Μακεδονίας.

Δείχνει, λοιπόν, σε όλους το λάθος του παρουσιάζοντας τη σωστή σημαία, αναφέροντας στο τέλος πως είναι αδαής και ζητάει συγγνώμη από τον Έλληνες πολίτες.

Έλληνες και μη θαυμαστές του, που ξέρουν ιστορία, έσπευσαν να τον συγχαρούν για τη διόρθωση και να τονίσουν πως όλοι μπορεί να κάνουν λάθος.
           

Zήτησε Συγγνώμη για τη σημαία των Σκοπίων σε Βίντεο


MaidenCartoons Val Andrade