GearBest - Αγορές από Κίνα Χωρίς Τελωνείο

Gearbest - Offers - Sale

Το Κινέζικο ηλεκτρονικό κατάστημα, με την ηγετική θέση στη B2C αγορά ηλεκτρονικών (και όχι μόνο) ειδών. Ένας εκπληκτικός ρυθμός ανάπτυξης, έχει οδηγήσει το GearBest τη συγκλονιστική αύξηση των εσόδων του στο +800% από την έναρξη λειτουργίας του, το 2014.

Σήμερα, κατατάσσεται μεταξύ των 40 κορυφαίων site αγορών στον κόσμο. Η τρέχουσα παγκόσμια κατάταξη στην Alexa είναι 400+ με περισσότερες από 50.000.000 επισκέψεις μηνιαίως. Η πελατειακή του βάση, σε παγκόσμιο επίπεδο, υπερβαίνει τα 2.500.000 σε περισσότερες από 180 χώρες, αφού διαθέτει περισσότερα από 100.000 κορυφαία προϊόντα από τους μεγαλύτερους Κινέζους κατασκευαστές.

Η εξαιρετικά μεγάλη γκάμα των προϊόντων του GearBest περιλαμβάνει: Ηλεκτρονικά είδη και Gadgets, τα τελευταία κινητά τηλέφωνα Android, tablet, ultrabooks, mini PC drones, Arduino, RC παιχνίδια και πολλά ακόμη.

Στις κύριες κατηγορίες περιλαμβάνονται επίσης: είδη για το σπίτι και τον κήπο, την  υπαίθρια επιβίωση, αθλητικά είδη, παιχνίδια και χόμπι, DIY και ρολόγια. Διαθέτει, επίσης, μια εκτεταμένη σειρά ειδών ανδρικής μόδας, που εκτείνεται από cool έως και geek friendly.


Τρόποι Αποστολής Χωρίς Τελωνείο

Για να αποφύγετε 100% τυχόν έξτρα χρεώσεις, κατά την παραγγελία σας από το GearBest, στην επιλογή Αποστολή επιλέξτε επιλογή μεταφοράς Priority Line · περιλαμβάνει εκτελωνισμό εντός της ΕΕ, χωρίς κανένα απολύτως ή ελάχιστο πρόσθετο κόστος για τον παραλήπτη και παράδοση χωρίς καθυστερήσεις. Οι αποθήκες που παρέχουν αυτή την μέθοδο είναι οι China. Οι αποστολές από τις Ευρωπαϊκές αποθήκες του Gearbest, δεν έχουν κανένα απολύτως πρόσθετο κόστος για τον παραλήπτη. Η μέθοδος Belgium Registered επίσης αποτελεί λύση χωρίς εκτελωνισμό και προτείνεται ανεπιφύλακτα.


Gearbest - προσφορές - εκπτώσεις

Τι Ισχύει με την Εγγύηση των Προϊόντων?

Το Gearbest έχει αφιερώσει μια σελίδα στην εγγύηση που δικαιούται ο καταναλωτής, δίνοντας τουλάχιστον 1 έτος εγγύηση σε περίπτωση που το προϊόν χαλάσει. Επίσης, δίνει και 45 μέρες μετά την παραλαβή του προϊόντος, για να το επιστρέψουμε αν τυχόν δεν μείνουμε ικανοποιημένοι. Τις πρώτες 3 μέρες μετά την παραλαβή του προϊόντος, σε περίπτωση που το προϊόν έχει έρθει χαλασμένο (DOA - Dead On Arrival), το κατάστημα θα μας επιστρέψει τα χρήματα ή θα το αντικαταστήσει.

Αν διαβάσουμε προσεκτικά τους όρους των εγγυήσεων στις σελίδες που προαναφέραμε, θα δούμε ότι παντού υπάρχει ο όρος ότι η επιστροφή του προϊόντος, είτε προς επισκευή ή αντικατάσταση, είτε γιατί δε μας ικανοποίησε, γίνεται με δική μας οικονομική επιβάρυνση.

Στην περίπτωση που το προϊόν έρθει DOA, τα έξοδα αποστολής θα επιβαρύνουν εμάς, ωστόσο, το Gearbest υπόσχεται ότι εφόσον διαπιστωθεί πως έχουμε δίκιο, θα μας επιστρέψουν τα έξοδα μεταφοράς.


Μέθοδοι Πληρωμής

Κανένα ηλεκτρονικό κατάστημα του εξωτερικού δε δουλεύει με τη μέθοδο της αντικαταβολής. Την ίδια τακτική ακολουθούν και τα διεθνή e-shop της Κίνας. Οι τρόποι πληρωμής που δέχεται το Gearbest είναι πληρωμή μέσω PayPal ή μέσω πιστωτικής/χρεωστικής κάρτας.

Πατήστε ►Εδώ για μεταφορά στο Gearbest

 Δημοσιεύσεις - Προσφορές στο πεδίο αναρτήσεων, ενδεχομένως, ισχύουν για περιορισμένο χρονικό διάστημα 

Προσφορές και Εκπτώσεις στο GearBest