Αυλωνίτου: Είμαι Ωραία, Μορφωμένη, με Πολιτικό Λόγο (Video)

Ελένη Αυλωνίτου - Λάκης Λαζοπουλος
Έξαλλη έγινε η βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ «ωραία» Ελένη Αυλωνίτου με τον Λάκη Λαζόπουλο! Έχουν δυσκολία να δεχτούν μια ωραία γυναίκα, πολύ μορφωμένη που έχει και πολιτικό λόγο, δήλωσε μετά τη σάτιρα στους Δέκα Μικρούς Μήτσους όπου αναφέρθηκε το όνομά της.

Η "πλούσια" των Δέκα Μικρών Μήτσων "έπιασε στο στόμα της" την Ελένη Αυλωνίτου αλλά και τη «χρυσή» σύζυγο του δήμαρχου Αμαρουσίου, Μαρίνα Πατούλη. Η απάντηση των δύο κυριών ήρθε μέσα από πρωινή gossip εκπομπή.
    

Η Απάντηση της Ελένης Αυλωνίτου στον Λαζόπουλο

Προφανώς δεν με ήξερε και πριν. Δεν με ήξερε ούτε ποια είμαι, ούτε πως ντύνομαι, ούτε τι κάνω στη ζωή μου. Ας ήταν ικανοί να κάνουν το δικό μου διδακτορικό το οποίο είναι άριστο και είναι στη βιβλιοθήκη του Washington DC και κομμάτι του οποίου έχει χρησιμοποιηθεί και στη NASA και μετά ας λένε ότι θέλουν. Έχουν δυσκολία να δεχτούν μια ωραία γυναίκα, η οποία είναι και πολύ μορφωμένη και έχει και πολιτικό λόγο · τι άλλο να σας πω; Αυτός ο συνδυασμός "σκοτώνει" για μερικούς κομπλεξικούς. Μας περισσεύουν οι κομπλεξικοί στην Ελλάδα, σχολίασε η ΣΥΡΙΖΑΙΑ βουλευτής.

Μαρίνα Πατούλη - Γιώργος

Από την άλλη, η Μαρίνα Πατούλη είχε διαφορετική αντιμετώπιση των πραγμάτων: Η σάτιρα είναι σάτιρα και τη δέχομαι. Δεν έχει όρια. Καυτηριάζει κοινωνικά, πολιτικά θέματα, αλλά και πρόσωπα. Ο Λαζόπουλος είναι πάντα αριστοφανικός και έχει γράψει ιστορία στο χώρο του. Προσωπικά δεν ένιωσα ότι με προσβάλει και δεν νομίζω ότι υπάρχει λόγος να πάρει διάσταση το θέμα, δήλωσε.