Real Madrid VS Juventus 1 - 3 - Highlights - Goals - Penalty - Video

Real Madrid Juventus - Ronaldo
Η Γιουβέντους σόκαρε όλη τη Μαδρίτη και τον ποδοσφαιρικό κόσμο, με 3 γκολ στα πρώτα 60 λεπτά του αγώνα, ισοφαρίζοντας την ήττα της με 3-0 στο Τορίνο. Η Ρεάλ, όμως, ήταν αυτή που πήρε την πρόκριση στα ημιτελικά του Champions League, με (ομολογουμένως "άπιαστο") πέναλτι που εκτέλεσε ο Κριστιάνο Ρονάλντο στο 97 (παρακαλώ!).

Ένας από τα πιο δραματικούς - συγκλονιστικούς αγώνες στην ιστορία του Champions League και του ευρωπαϊκού ποδοσφαίρου, γενικότερα, έλαβε τέλος και το σίγουρο είναι πως όποια ομάδα και αν συμπαθεί κανένας, θα τον θυμάται για ΠΆΝΤΑ!

Οι πρωταγωνίστριες σε αυτή τη μοναδική ραψωδία ομάδες-θρύλοι της Ευρώπης, Ρεάλ Μαδρίτης και Γιουβέντους. Η πρώτη παίρνει την πρόκριση στο φινάλε και τη δεύτερη να έχει να λέει ότι έφτασε κοντά στην μεγαλύτερη ανατροπή όλων των εποχών!

Η Ισπανική ομάδα είχε το τεράστιο προβάδισμα από τον θρίαμβό της με 3-0 στο Τορίνο της Ιταλίας την περασμένη Τρίτη, η Γιουβέντους όμως, λες κι εμπνεύστηκε από τον άθλο της Ρόμα κόντρα στην Μπαρτσελόνα πριν λίγες ώρες στη Ρώμη (3-0) βάλθηκε να την ξεπεράσει · και η αλήθεια είναι ότι έφτασε πολύ κοντά στο να το καταφέρει...

Ο Μάντζουκιτς, πρώτος, έστειλε μήνυμα στους Ισπανούς πως δε θα είχαν ένα χαλαρό βραδάκι όπως ήλπιζαν, όταν «κάρφωσε» τη μπάλα στα δίχτυα τους, με κεφαλιά, μετά από 75 δευτερόλεπτα αγώνα, ενώ με πανομοιότυπο τρόπο, στο 37, ο ίδιος παίκτης έκανε το 2-0.

Οπαδοί και τηλεθεατές παρακολούθησαν ένα εκπληκτικό πρώτο μέρος, με ευκαιρίες εκατέρωθεν κι έναν απίστευτο ρυθμό που νόμιζες πως οι δύο ομάδες δε διεκδικούσαν απλά την πρόκριση αλλά το βαρύτιμο τρόπαιο του Champions League.

Στο Β΄ ημίχρονο, στο 60, η Ιταλική ομάδα «τρέλανε» τον κόσμο όταν ο Ματουιντί έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα στην κενή εστία μετά από «χοντρό» λάθος του Κέιλορ Νάβας · ακολούθησε ένα ημίωρο... τρόμου!

Συνεχείς εκατέρωθεν ευκαιρίες ακολούθησαν, όμως Μπουφόν και Νάβας άντεξαν. Ώσπου τελικά, ήρθε η λύτρωση για τους Ισπανούς στο φινάλε των καθυστερήσεων.

Ο Μεντχί Μπενατιά ανέτρεψε (ή «ανέτρεψε»?) τον Λούκας Βάθκεθ μέσα στην περιοχή κι ο διαιτητής, Όλιβερ, έδειξε παράβαση μέσα σε έντονες διαμαρτυρίες από τους παίκτες της Γιουβέντους. Ο οργισμένος Μπουφόν αποβλήθηκε με απευθείας κόκκινη στο τελευταίο, πιθανότατα, ματς της καριέρας του στο Champions League.

Τελικά, ο Κριστιάνο Ρονάλντο (ποιος άλλος?) ευστόχησε στο 97 από την άσπρη βούλα, για να μειώσει το σκορ σε 3-1 και να στείλει την Ρεάλ, για 8η συνεχόμενη χρονιά, στα ημιτελικά του Champions League.
           

Ρεάλ Μαδρίτης Γιουβέντους 1 - 3. Γκολ, Φάσεις, Πέναλτι - Βίντεο