Άχαστες Ευκαιρίες για Smartphone SAMSUNG Galaxy και HUAWEI

Ευκαιρίες-για-Smartphone-MediaMarkt

Βρες SAMSUNG Galaxy A3 2017 με €169, HUAWEI Mate 10 Lite με €269 και SAMSUNG Galaxy S7 με €369 έως 24 Άτοκες Δόσεις & Δωρεάν Μεταφορικά στο e-shop της Media Markt!

SAMSUNG Galaxy A3 2017

SAMSUNG-Galaxy-A3-2017

Οθόνη: 4.7 inch HD sAMOLED Επεξεργαστής: Octa Core 1.60 GHz Μνήμη RAM: 2 GB Χωρητικότητα μνήμης: 16 GB Ανάλυση κάμερας: 13 MP Ανάλυση Selfie: 8 MP Λειτουργικό σύστημα: Android 6.0 Marshmallow

Η επανασχεδιασμένη έκδοση Samsung Galaxy A3 2017 έρχεται να συμπληρώσει τις καθημερινές σου ανάγκες επικοινωνίας και δικτύωσης, όσο απαιτητικές και αν είναι αυτές. Κομψό, με μοντέρνες σχεδιαστικές γραμμές αλλά και γυαλί 3D για να ξεχωρίζει και να κερδίζει τις εντυπώσεις. Το 3D κυρτό γυαλί αγκαλιάζει το Samsung Galaxy A3 2017 ώστε να του δίνει ένα συμμετρικό look, όπως και αν το κοιτάξεις. Εξοπλισμένο με ισχυρό 8πύρηνο επεξεργαστή αλλά και μνήμη RAM 2GB για να παίζεις τις εφαρμογές στα δάχτυλα.

Η οθόνη στις 4.7’’ για άνετη εργασία, προστατεύεται αποτελεσματικά από γυαλί τεχνολογίας Gorilla Glass, ώστε να μην ανησυχείς για καθημερινές φθορές που προκαλούνται κατά τη μετακίνηση. Με την κάμερα των 13MP αλλά και τα 8 δημιουργικά φίλτρα, θα αφήσεις τις φωτογραφίες σου να αφηγούνται την ιστορία που κρύβεται από πίσω ενώ χάρη στην εμπρόσθια των 8MP, οι selfies είναι με την κάθε τους λεπτομέρεια ώστε να φαίνεται πάντα η καλύτερή σου πλευρά. 

Έρχεται με πιστοποίηση IP68 για ανθεκτικότητα απέναντι στο νερό και τη σκόνη ενώ η δυνατότητα επέκτασης του αποθηκευτικού χώρου έως και 256GB μέσω κάρτας microSD, θα σου επιτρέψει να έχεις όλα τα αρχεία σου, πάντα μαζί σου. Δεν χρειάζεται να ξεκλειδώσεις το τηλέφωνο για να ελέγξεις τις ενημερώσεις σου, αφού με την οθόνη Always On, όλα όσα σε ενδιαφέρουν τα βλέπεις με μία ματιά.

Απόκτησε πρόσβαση στο Samsung Cloud και συγχρόνισε όλα τα δεδομένα σου μεταξύ των Galaxy συσκευών σου αλλά και κάνε τη φόρτιση πιο εύκολη, με το καλώδιο Type C, το οποίο συνδέεται και από τις 2 πλευρές.

HUAWEI Mate 10 Lite

HUAWEI-Mate-10-Lite

Οθόνη: 5.9 inch Full HD+ Fullview Επεξεργαστής: Octa Core - HiSilicon Kirin 659 2.36 GHz Μνήμη RAM: 4 GB Χωρητικότητα μνήμης: 64 GB Ανάλυση κάμερας: 16 + 2 MP Ανάλυση Selfie: 13 MP + 2 MP Λειτουργικό σύστημα: Android 7.0 Nougat

Το Huawei Mate 10 Lite αναμφισβήτητα ξεχωρίζει χάρη στον ενιαίο μεταλλικό του σχεδιασμό. Ξεχωρίζει επίσης χάρη στις λεπτές γραμμές του, τα μικρά περιμετρικά πλαίσια και κυρίως χάρη στην οθόνη FullView με αναλογία 18:9. Ικανό να σου προσφέρει την τέλεια εμπειρία χρήσης, είτε επικοινωνείς μέσω social media, διαβάζεις άρθρα στο Internet ή παίζεις γρήγορα και έντονα 3D παιχνίδια.

Η οθόνη FullView των 5.9’’ με την υψηλή της ανάλυση 2160 x 1080 pixels, θα σου δώσει όλες τις λεπτομέρειες και την ευκρίνεια σε φωτογραφίες, ταινίες, παιχνίδια και σελίδες στο Internet ενώ χάρη στα λεπτά πλαίσια, τίποτα δεν θα σου αποσπά την προσοχή. Το Mate 10 lite ξεχωρίζει και για τις κάμερες του, αφού είναι εξοπλισμένο με διπλούς αισθητήρες τόσο πίσω όσο και μπροστά με συνολικά 4 κάμερες.

Οι βασικές κάμερες διαθέτουν αισθητήρες των 16MP και 2MP ενώ οι selfies σου θα είναι πανέμορφες και άκρως φυσικές χάρη στους αισθητήρες των 13MP και 2MP. Χάρη στον ειδικό αλγόριθμο Beauty αλλά και τη δυνατότητα πορτρέτων με το εφέ boke, το Mate 10 lite υπόσχεται μοναδικά πορτρέτα και πρόσωπα με φυσική ομορφιά. Ακόμη και μετά τη φωτογράφιση, μπορείς να επιλέξεις το σημείο της εστίασης, ώστε να δημιουργήσεις το εφέ bokeh μεταξύ του προσώπου που φωτογραφίζεις και του περιβάλλοντος.

Όσο αφορά τις επιδόσεις, εξοπλίζεται με πανίσχυρο 8πύρηνο επεξεργαστή Kirin 659 όπου συνδυάζεται με 4GB μνήμης RAM αλλά και 64GB αποθηκευτικού χώρου, ώστε να έχεις μία απόλυτα στρωτή και ομαλή εμπειρία χρήσης, όσες εφαρμογές κι αν έχεις ταυτόχρονα ενεργές. Κάτι που σου εξασφαλίζει επίσης το περιβάλλον EMUI 5.1 της Huawei το οποίο τρέχει στο λειτουργικό σύστημα Android 7.0 Nougat.


SAMSUNG-Galaxy-S7
SAMSUNG-Galaxy-S7

Οθόνη: 5.1 inch Quad HD sAMOLED Επεξεργαστής: Octa Core - Exynos 8890 2.30 GHz Μνήμη RAM: 4 GB Χωρητικότητα μνήμης: 32 GB Ανάλυση κάμερας: 12 MP Ανάλυση Selfie: 5 MP Λειτουργικό σύστημα: Android 6.0 Marshmallow

Η ναυαρχίδα της Samsung ονομάζεται Galaxy S7 και είναι το απόλυτο smartphone ταχύτητας, επιδόσεων αλλά και σχεδίασης. Όμορφη σχεδίαση και ανθεκτική κατασκευή, το Galaxy S7 έχει τις τέλειες καμπύλες χάρη στην πρωτοποριακή διαδικασία της 3D Θερμοδιαμόρφωσης. Εξοπλισμένο με κάμερα 12MP και διάφραγμα f.17 για να τραβάς υψηλής ανάλυσης φωτογραφίες τόσο την ημέρα όσο και τη νύχτα αλλά και πανίσχυρο 8πύρηνο επεξεργαστή Exynos 8890 με 4GB μνήμη RAM για να περάσεις το mobile gaming σε άλλο επίπεδο.

Μία νέα εποχή παιχνιδιών έρχεται με το Galaxy S7 μέσα από το ειδικό κέντρο ελέγχου αλλά και τη δυνατότητα καταγραφής της δράσης από τα παιχνίδια σου. Όλη η απόλαυση έρχεται απευθείας από την Super AMOLED οθόνη των 5.1’’. Προστατευμένη από ειδικό άθραυστο γυαλί Gorilla Glass 4 ώστε να μην ανησυχείς για τις γρατζουνιές ενώ με την ανάλυση να φτάνει τα 1440 x 2560 pixels, η λεπτομέρεια ξεπερνάει κάθε προηγούμενη σύγκριση.

Βελτιωμένη είναι και η μπαταρία η οποία φορτίζει γρηγορότερα χάρη στη λειτουργία Adaptive Fast Charging ενώ με την υποστήριξη καρτών μνήμης microSD έως 256GB, δεν θα σβήσεις κανένα αρχείο. Ακόμη, με την πιστοποίηση IP68 η οποία εξασφαλίζει στο τηλέφωνο ανθεκτικότητα απέναντι στο νερό και τη σκόνη, δεν θα ανησυχείς για τις βρεγμένες επιφάνειες που αφήνεις το Galaxy S7 ενώ θα μπορείς ακόμη να βγάλεις selfies και κατά τη διάρκεια της βροχής.

Πατήστε εδώ Button
για μεταφορά στη σελίδα
 Δημοσιεύσεις - Προσφορές στο πεδίο αναρτήσεων, ενδεχομένως, ισχύουν για περιορισμένο χρονικό διάστημα 

Smartphone στην καλύτερη τιμή από τη Media Markt