Σφακιανάκης VS Ρέμος Live - Είσαι Gay? (Video)

Σφακιανάκης-vs-Ρέμος-live
Η ζωντανή συνάντηση Σφακιανάκη - Ρέμου που κανείς δεν περίμενε να γίνει, έπειτα από τη χρόνια μεγάλη κόντρα που έχουν μεταξύ τους και τα πυρά που αλληλοεκτόξευσαν.

Ο Σφακιανάκης αναφέρθηκε στο Στέλιο Καζαντζίδη όπως και στον Παντελή Παντελίδη, ενώ έκανε αναφορές και στους gay(zζζ)! Το «σημαντικό» είναι ότι δε δίστασε να «διορθώσει» γλωσσικά, σε επίπεδο γραμματικής, τον Αντώνη Ρέμο!

"Ο Στέλιος Καζαντζίδης ήταν μεγάλος τραγουδιστής, όμως με «ξένη φωνή», τοποθετημένη φωνή..." σχολίασε αργότερα ο (μέχρι πριν τη συνέντευξη «αγαπημένος» ως) καλλιτέχνης. "Οικειοποιήθηκε τα τραγούδια που του έγραψε ο Νικολόπουλος" είπε, μεταξύ άλλων.

___

ΜΆΛΛΟΝ θα του «διαφεύγει» (που δύσκολο να το πιστέψει κανείς) ότι η ΜΕΓΑΛΎΤΕΡΗ ΌΛΩΝ, Ευτυχία Παπαγιαννοπούλου, «σκότωνε» "εκβιαζόμενη" από "ΜΕΓΆΛΟΥΣ ΚΑΛΛΙΤΈΧΝΕΣ" της εποχής (όπως ο Τσιτσάνης ας πούμε) αριστουργήματα, λόγω των μεγάλων παθών της.

ΜΆΛΛΟΝ θα του «διαφεύγει» (που πάλι δύσκολο να το πιστέψει κανείς) ότι ακόμα και σήμερα οι "έχοντες τις άκρες" αγοράζουν, από πραγματικά μεγάλα ταλέντα, μουσικές και στίχους σε εξευτελιστικές τιμές και τα οικειοποιούνται... απλά επειδή(ς) μπορούν..!

Από «αρχαιοτάτων χρόνων», για να σε "παίξει" ή να σε "τραγουδήσει" ένας ΜΕΓΆΛΟΣ, ήταν -και σε πολλές περιπτώσεις συνεχίζει να είναι- άγραφος νόμος, ότι θα του παραχωρήσεις τα μισά (τουλάχιστον) πνευματικά δικαιώματα...

Αλλιώς, μπορεί και να μη φτάσεις ΠΟΤΈ να γίνεις "Νικολόπουλος"...
(δεν υπήρχε και Youtube, τότε..!)

Και τέλος... ΆΣΕ ΤΗ ΦΩΝΉ ΤΟΥ ΣΤΈΛΙΟΥ ΉΣΥΧΗ ρε "3 οκτάβες όλες κι όλες" και τράβα παρακάτω, μαζί με την κωλομαγκιά σου..!

Να ξεπλύνετε το στόμα σας ΌΛΟΙ πριν να μιλήσετε για τη ΦΩΝΉ (τουλάχιστον) του Καζαντζίδη.

Αυτός είχε τα κάκαλα, τα 'γραψε όλα κι όλους και πήγε "για ψάρεμα" και ρετσίνα στον Α. Κωνσταντίνο... δεν πήγε να γλείψει εκεί που πρώτα έφτυνε...

Φαντάζομαι τι θα "ξαμολούσε" το ρημάδι σας αν ήσασταν ΚΑΖΑΝΤΖΊΔΗΣ...
    

Νότης και Ρέμος Ζωντανά στον Αέρα