Ο Άδωνις Γεωργιάδης για Φορολογικό - Σκοπιανό - Novartis (+Video)

Ο Άδωνις Γεωργιάδης για Φορολογικό - Σκοπιανό - Novartis
Ο αντιπρόεδρος της ΝΔ, Άδωνις Γεωργιάδης, μίλησε για όλους και για όλα τα επίκαιρα θέματα που απασχολούν την ελληνική κοινωνία, στην εκπομπή "Αταίριαστοι" στου τηλεοπτικού σταθμού ΣΚΑΪ.

Με το δικό του καυστικό τρόπο, σχολίασε αρχικά την απελπιστική κατάσταση στην οποία βρίσκονται οι μικρομεσαίοι επιχειρηματίες λόγω αυξημένης φορολογίας, των εισφορών, της προκαταβολής φόρων κ.λπ. Τόνισε πως αν δε μειωθούν σε τέτοιο βαθμό ώστε οι ελεύθεροι επαγγελματίες να μη «φοβούνται» την αύξηση των κερδών τους, δεν έχει μέλλον ο τόπος. "Δε θα μείνει καμία επιχείρηση στην Ελλάδα", είπε χαρακτηριστικά.

Συνέχισε προβάλλοντας της θέσεις της του κόμματος του, χωρίς καμία ιδιαίτερη "πίεση" από τους δημοσιογράφους του πάνελ (είναι η αλήθεια), για τις αντιδράσεις του Πάνου Καμμένου, τη «Συμφωνία των Πρεσπών» των Τσίπρα - Κοτζιά και τέλος για το θέμα της Novartis στο οποίο φέρεται να εμπλέκεται.
    

Ο Γεωργιάδης για Φόρους, «Μακεδονικό» και Novartis

Καλά τα λόγια του αντιπρόεδρα, αλλά πλέον κρατάμε μικρό καλάθι γιατί το μάθαμε το παραμύθι ΌΛΩΝ. Έξω απ' το χορό μεγαλοστομίες, διαμαρτυρίες και δήθεν απορίες και στη συνέχεια... τα ίδια και χειρότερα..!

Να μη γίνουν τα 300 ευρώ (που απομένουν από τα 30.000) 350 και «πανηγυρίζουμε» αύριο-μεθαύριο που θα «είμαστε» κυβέρνηση..! Γιατί για καμιά κατάργηση... δεν πήρε τίποτα τ' αυτί μας, κύριε Άδωνι..!!!