Έκανα τον Απαγωγέα μου να με Ερωτευτεί για να Ελευθερωθώ

Chloe-Ayling-Lukasz-Herba
Η υπόθεση της Chloe Ayling, μοντέλου από τη Μεγάλη Βρετανία το οποίο απήχθει (?) από τον πολωνικής καταγωγής Lukasz Herba για 6 μέρες στο Μιλάνο, είχε τραβήξει πάνω της τα φώτα της δημοσιότητας. Οι λεπτομέρειες που βγήκαν τότε στο φως είχαν κάνει πολλούς να αμφισβητούν ότι η απαγωγή είχε συμβεί πραγματικά.

Chloe Ayling

Η εντυπωσιακή Chloe έπεσε σε αντιφάσεις όταν η αστυνομία την είχε μεταφέρει με ασφάλεια στη Μεγάλη Βρετανία. Μετά από εβδομάδες που τα ΜΜΕ είχαν ρίξει όλο το ενδιαφέρον τους στο θέμα διέρρευσαν εικόνες από κάμερες ασφαλείας, οι οποίες έδειχνα το μοντέλο με τον απαγωγέα να περπατούν χαλαροί στο Μιλάνο.

Chloe Ayling - 1

Η Ayling, τότε, μίλησε στο BBC δίνοντας τη δική της εκδοχή για τα γεγονότα αλλά και πώς χειρίζεται όσους την αμφισβητούν. Ανέφερε πως μετά από 2 ημέρες που ήταν δεμένη σε μια συρταριέρα, συμφώνησε να μοιραστεί ένα κρεβάτι με τον απαγωγέα της.


chloe ayling - 8

Όσο περισσότερο μιλούσαμε, τόσο περισσότερο σχηματιζόταν μια σύνδεση, και όταν συνειδητοποίησα πως άρχιζα να του αρέσω, ήξερα ότι έπρεπε να το χρησιμοποιήσω αυτό, δήλωσε.

Chloe Ayling - 2

Η εκδοχή της νεαρής είναι ότι παραπλανήθηκε διαδικτυακά και πήγε στο Μιλάνο τον προηγούμενο Ιούλιο επειδή ο Λούκαζ Χέρμπα την είχε καλέσει σε μια φωτογράφηση. Ωστόσο εκεί ο απαγωγέας τη νάρκωσε, την έγδυσε, την έδεσε, την έβαλε σε μια βαλίτσα και τη μετέφερε, μέσα σε πορτομπαγκάζ, σε μια απομονωμένη αγροικία 200 χιλιόμετρα μακριά.

Chloe Ayling - 3

Κάποια στιγμή ο απαγωγέας επιχείρησε να τη φιλήσει και τότε σκέφτηκε ότι αυτή ήταν η ευκαιρία της να ξεφύγει.
Μόλις είδα την αντίδρασή του όταν του είπα πως θα μπορούσε να συμβεί κάτι στο μέλλον- χάρηκε και ανυπομονούσε και μιλούσε συνέχεια για αυτό- ήταν αυτή η αντίδραση που με έκανε να συνειδητοποιήσω πως έπρεπε να συνεχίσω να το κάνω αυτό. Έπρεπε να τον κάνω να με ερωτευτεί για να έχω κάποια ελπίδα να ελευθερωθώ, είπε.

Chloe Ayling - 4

Στη συνέχεια, μεταξύ άλλων, το μοντέλο σχολίασε: Ακόμα δεν έχω καταλάβει το κίνητρό του. Δεν μπορεί να είναι χρήματα · με έκανε φίλη στο Facebook πριν δύο χρόνια... είναι σαν να με παρακολουθούσε από τότε, οπότε πρέπει να υπάρχει και εμμονή.

Chloe Ayling - Lukasz Herba

Πήγα στους δημοσιογράφους επειδή νόμιζα ότι αυτό θα τους έκανε να φύγουν, αλλά τελικά δεν δούλεψε. Οι άνθρωποι περιμένουν να κλαίω όλη μέρα και να αποκοπώ από τον κόσμο, να μην εμφανίζομαι στις κάμερες. Θα μπορούσα να είχα επιλέξει αυτό, αλλά σκέφτηκα, πώς θα με βοηθούσε κάτι τέτοιο; Το να μιλάω για αυτό, το να συναναστρέφομαι ανθρώπους, ήταν ο τρόπος μου να το αντιμετωπίσω.
Chloe Ayling - 6
Τελικά το ιταλικά δικαστήρια έκριναν ένοχο τον Λούκας Χέρμπα καταδικάζοντάς τον σε κάθειρξη 16 ετών και 9 μηνών.
    

Η Απαγωγή της Chloe Ayling από τον Πολωνό Lukasz Herba