«Φασίστρια» ΚΑΙ η Μπουσδούκου (?) Έξαλλη με τον Μπαλάφα η Δημοσιογράφος του ΣΚΑΪ (Video)

Ο καβγάς Άννας Μπουσδούκου - Γιάννη Μπαλάφα στο αέρα του ΣΚΑΪ
«Άναψαν τα αίματα» στη συζήτηση που είχε η δημοσιογράφος, Άννα Μπουσδούκου με τον υφυπουργό Μεταναστευτικής Πολιτικής, Γιάννη Μπαλάφα στον ΣΚΑΪ.

Ο Μπαλάφας στην τοποθέτησή του για το Σκοπιανό, καταφέρθηκε κατά μερίδας ατόμων που συμμετέχουν στα συλλαλητήρια για την Μακεδονία λέγοντας πως ορισμένοι από αυτούς είναι φιλοναζιστές - φασίστες. Παράλληλα, όμως, άφησε να εννοηθεί πως η κυρία Μπουσδούκου έμμεσα δεν υποστηρίζει πως όσοι φωνάζουν το σύνθημα «μαχαίρι στην καρδιά του κάθε αντιφασίστα» είναι νεοναζί.

Έξαλλη η δημοσιογράφος «εξερράγη», αφού δεν είπε και ούτε καν υπονόησε ποτέ κάτι τέτοιο. Στη συνέχεια, κι ενώ οι τόνοι της συζήτησης είχαν αρχίσει να πέφτουν, ο υφυπουργός "πέταξε άλλη μια μπηχτή" αναγκάζοντας την  Άννα Μπουσδούκου να αντιδράσει και πάλι αναφωνώντας χαρακτηριστικά: Για τ' όνομα του Θεού!

Μετά από μερικά λεπτά έντασης ο Μπαλάφας, «καταλαβαίνοντας» το λεκτικό ατόπημα που υπέπεσε, προσπάθησε να το μαζέψει, ζήτησε συγγνώμη και υποστήριξε πως δεν αντιλήφθηκε σωστά τα λεγόμενα της.
    

Ο καβγάς Μπουσδούκου - Μπαλάφα ζωντανά στο ΣΚΑΪ